Προτεινόμενη διαδρομή
Αμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Σκιάθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Σκιάθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Σκιάθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Olympic Air, Aegean Airlines ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Σκιάθος.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Σκιάθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αμβούργο Σκιάθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Σκιάθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Σκιάθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Σκιάθος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Σκιάθος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αμβούργο Σκιάθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αμβούργο με το Σκιάθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σκιάθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Σκιάθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Σκιάθος

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
1899 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Olympic Air, Aegean Airlines ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Σκιάθος;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αμβούργο προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβούργο-Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αμβούργο - Σκιάθος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αμβούργο στο Σκιάθος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Αμβούργο-Σκιάθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σκιάθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Σκιάθος.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σκιάθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Σκιάθος;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αμβούργο προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σκιάθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβούργο-Σκιάθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αμβούργο προς το Σκιάθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σκιάθος για να καλύψουν την απόσταση των 1899 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αμβούργο προς το Σκιάθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1899 km μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αμβούργο προς το Σκιάθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σκιάθος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αμβούργο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Σκιάθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αμβούργο

Fuhlsbuettel
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος

Πλοία Αμβούργο Σκιάθος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αμβούργο για το Σκιάθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμβούργο - Σκιάθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Αμβούργο προς Σκιάθος ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Σκιάθος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Αμβούργο Σκιάθος

Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αμβούργο Σκιάθος

Λεωφορείο Αμβούργο Σκιάθος

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβούργο από Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σκιάθος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σκιάθος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αμβούργο-Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αμβούργο προς Σκιάθος στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αμβούργο-Σκιάθος. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Σκιάθος

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Σκιάθος

Τρένα Αμβούργο Σκιάθος

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβούργο προς το Σκιάθος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Σκιάθος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σκιάθος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Αμβούργο και Σκιάθος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Σκιάθος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Σκιάθος

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Σκιάθος

Πτήσεις Αμβούργο Σκιάθος

Αεροπορικές εταιρείες Αμβούργο Σκιάθος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Easyjet
Easyjet
Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Smart Wings
Smart Wings
Αναζήτηση για πτήσεις Αμβούργο Σκιάθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης