Αμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντόρτμουντ με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Ντόρτμουντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Ντόρτμουντ.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Ντόρτμουντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Ντόρτμουντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβούργο Ντόρτμουντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβούργο είτε στο Ντόρτμουντ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Ντόρτμουντ

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
284 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αμβούργο ή του Ντόρτμουντ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αμβούργο - Ντόρτμουντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβούργο-Ντόρτμουντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόρτμουντ για να καλύψουν την απόσταση των 284 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβούργο-Ντόρτμουντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Ντόρτμουντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης
Dortmund-Huckarde
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Nette/Oestrich
Χάρτης
Dortmund-Westerfilde
Χάρτης
Dortmund-Wischlingen
Χάρτης
Dortmund-Derne
Χάρτης
Dortmund-Kirchderne
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ

Λεωφορείο Αμβούργο Ντόρτμουντ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβούργο από Ντόρτμουντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντόρτμουντ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντόρτμουντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αμβούργο-Ντόρτμουντ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αμβούργο-Ντόρτμουντ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Ντόρτμουντ

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Ντόρτμουντ

Τρένα Αμβούργο Ντόρτμουντ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντόρτμουντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Ντόρτμουντ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Ντόρτμουντ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβούργο Ντόρτμουντ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Αμβούργο προς το Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αμβούργο και Ντόρτμουντ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβούργο Ντόρτμουντ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβούργο Ντόρτμουντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης