Αμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανόβερο με τρένο, λεωφορείο, Carpooling
Ανόβερο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Ανόβερο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Ανόβερο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Ανόβερο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablacar, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Ανόβερο.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ανόβερο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Ανόβερο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Ανόβερο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Ανόβερο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Ανόβερο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβούργο Ανόβερο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ανόβερο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβούργο είτε στο Ανόβερο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Ανόβερο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Ανόβερο

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Ανόβερο
Γερμανία
Κάτω Σαξονία
Απόσταση
132 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Ανόβερο
Αναζήτηση διαμονής στο Ανόβερο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ανόβερο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Ανόβερο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, Blablacar, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Ανόβερο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αμβούργο προς το Ανόβερο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ανόβερο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αμβούργο προς το Ανόβερο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ανόβερο για να καλύψουν την απόσταση των 132 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβούργο-Ανόβερο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Ανόβερο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αμβούργο-Ανόβερο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αμβούργο - Ανόβερο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβούργο-Ανόβερο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Ανόβερο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Ανόβερο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Αμβούργο Ανόβερο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Ανόβερο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανόβερο

Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανόβερο

Hannover Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Ανόβερο
Αναζήτηση διαμονής στο Ανόβερο

Λεωφορείο Αμβούργο Ανόβερο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβούργο από Ανόβερο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ανόβερο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ανόβερο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αμβούργο-Ανόβερο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αμβούργο προς Ανόβερο στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αμβούργο-Ανόβερο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Ανόβερο

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Ανόβερο

Τρένα Αμβούργο Ανόβερο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αμβούργο στο Ανόβερο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Ανόβερο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ανόβερο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβούργο προς το Ανόβερο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Ανόβερο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Ανόβερο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβούργο Ανόβερο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Ανόβερο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβούργο Ανόβερο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβούργο Ανόβερο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης