Αλόννησος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκόπελος με πλοίο
Σκόπελος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλόννησος στο Σκόπελος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλόννησος για Σκόπελος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλόννησος για το Σκόπελος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλόννησος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλόννησος προς το Σκόπελος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ή Magic Sea Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλόννησος Σκόπελος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλόννησος προς Σκόπελος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλόννησος προς Σκόπελος

Λιμάνι αναχώρησης
Αλόννησος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
23 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλόννησος Σκόπελος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλόννησος για Σκόπελος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 47 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλόννησος προς Σκόπελος είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλόννησος για το Σκόπελος είναι 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σκόπελος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκόπελος σε 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σκόπελος αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 17:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλόννησος προς το Σκόπελος
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλόννησος Σκόπελος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 47 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλόννησος Σκόπελος
25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
17:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
06:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
17:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλόννησος προς το Σκόπελος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλόννησος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκόπελος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλόννησος προς το Σκόπελος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Αλόννησος στο Σκόπελος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αλόννησος-Σκόπελος με το πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αλόννησος Σκόπελος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins στο Αλόννησος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σκόπελος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Σκόπελος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Αλόννησος Σκόπελος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκόπελος από το Αλόννησος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
40 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Magic Sea Ferries Αλόννησος Σκόπελος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αλόννησος και του Σκόπελος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries
Sea Jets Αλόννησος Σκόπελος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Hellenic Seaways Αλόννησος Σκόπελος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σκόπελος από το Αλόννησος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
20 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Flying Dolphins Αλόννησος Σκόπελος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αλόννησος και του Σκόπελος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλόννησος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκόπελος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλόννησος

Τα πλοία της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλόννησος:

Alonissos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries φτάνουν στο Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skopelos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλόννησος για το Σκόπελος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 23 km μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος: Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αλόννησος Σκόπελος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος, θα διανύσετε 23 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλόννησος προς το Σκόπελος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 47 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλόννησος στις 06:30 με προορισμό το Σκόπελος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκόπελος αναχωρεί από το Αλόννησος συνήθως στις 17:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αλόννησος προς το Σκόπελος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αλόννησος έως την αποβίβαση στο Σκόπελος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins και Magic Sea Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αλόννησος και το Σκόπελος.

Επιβίβαση στο Αλόννησος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αλόννησος Σκόπελος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Αλόννησος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αλόννησος - Σκόπελος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκόπελος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Aegean Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Αλόννησος και Σκόπελος

Στα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Sea Jets, Magic Sea Ferries ή Anes Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Σκόπελος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σκόπελος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σκόπελος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σκόπελος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκόπελος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκόπελος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκόπελος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Σκόπελος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης