Αλόννησος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βόλος με πλοίο
Βόλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλόννησος στο Βόλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλόννησος για Βόλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλόννησος για το Βόλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλόννησος προς το Βόλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλόννησος προς το Βόλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλόννησος Βόλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλόννησος προς Βόλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλόννησος προς Βόλος

Λιμάνι αναχώρησης
Αλόννησος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Βόλος
Ελλάδα
Θεσσαλία
Απόσταση
88 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλόννησος Βόλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλόννησος για Βόλος, θα βρείτε εισιτήρια από 38 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 201 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλόννησος προς Βόλος είναι 92 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλόννησος για το Βόλος είναι 4 ώρες 28 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 5 λεπτά για να φτάσουν στο Βόλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βόλος σε 3 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Βόλος αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 13:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλόννησος προς το Βόλος
92 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλόννησος Βόλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
38 € - 201 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλόννησος Βόλος
4 ώρες 28 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βόλος
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Βόλος
13:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βόλος
09:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βόλος
18:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλόννησος προς το Βόλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλόννησος προς το Βόλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βόλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλόννησος προς το Βόλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Βόλος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αλόννησος-Βόλος με το πλοίο της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Αλόννησος προς το Βόλος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βόλος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Βόλος.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Αλόννησος-Βόλος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Βόλος γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλόννησος και Βόλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλόννησος και Βόλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Αλόννησος Βόλος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Βόλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Αλόννησος και Βόλος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βόλος από το Αλόννησος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Αλόννησος Βόλος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Βόλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Αλόννησος και Βόλος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Anes Ferries Αλόννησος Βόλος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Βόλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Αλόννησος και Βόλος. Η Anes Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βόλος από το Αλόννησος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
5 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Flying Dolphins Αλόννησος Βόλος
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αλόννησος και του Βόλος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Βόλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Αλόννησος και Βόλος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλόννησος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βόλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλόννησος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Βόλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλόννησος:

Alonissos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βόλος

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Βόλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Volos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλόννησος για το Βόλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 88 km μεταξύ Αλόννησος και Βόλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλόννησος και Βόλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Αλόννησος και Βόλος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλόννησος και Βόλος: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αλόννησος Βόλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλόννησος και Βόλος, θα διανύσετε 88 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλόννησος προς το Βόλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 38 € για τη χαμηλότερη, έως 201 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 92 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλόννησος στις 06:30 με προορισμό το Βόλος.

Το τελευταίο πλοίο για Βόλος αναχωρεί από το Αλόννησος συνήθως στις 13:15.

Πώς είναι η διαδρομή από το Αλόννησος στο Βόλος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αλόννησος και Βόλος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αλόννησος έως την αποβίβαση στο Βόλος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αλόννησος και το Βόλος.

Επιβίβαση στο Αλόννησος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αλόννησος Βόλος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αλόννησος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αλόννησος - Βόλος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βόλος / Στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Αλόννησος προς το Βόλος

Στα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Βόλος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Βόλος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Βόλος / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Βόλος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Αλόννησος στο Βόλος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Βόλος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Βόλος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Βόλος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Βόλος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης