Προτεινόμενη διαδρομή
Αλόννησος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο
Άγιος Κωνσταντίνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλόννησος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Κωνσταντίνος
Άγιος Κωνσταντίνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλόννησος στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλόννησος για Άγιος Κωνσταντίνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλόννησος για το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλόννησος προς Άγιος Κωνσταντίνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλόννησος προς Άγιος Κωνσταντίνος

Λιμάνι αναχώρησης
Αλόννησος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Απόσταση
108 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλόννησος για Άγιος Κωνσταντίνος, θα βρείτε εισιτήρια από 50 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 193 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλόννησος προς Άγιος Κωνσταντίνος είναι 122 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλόννησος για το Άγιος Κωνσταντίνος είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες για να φτάσουν στο Άγιος Κωνσταντίνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Άγιος Κωνσταντίνος σε 3 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 15:30. Το τελευταίο πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος αναχωρεί από το λιμάνι του Αλόννησος στις 17:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος
122 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
50 € - 193 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος
3 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
15:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
17:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
19:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Άγιος Κωνσταντίνος
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Άγιος Κωνσταντίνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Αλόννησος με ένα πλοίο της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 108 km μέχρι το Άγιος Κωνσταντίνος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Άγιος Κωνσταντίνος τόσο γρήγορα!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Αλόννησος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Άγιος Κωνσταντίνος γεμάτοι ενέργεια.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Άγιος Κωνσταντίνος εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Magic Sea Ferries Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αλόννησος και του Άγιος Κωνσταντίνος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries
Hellenic Seaways Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλόννησος-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλόννησος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Άγιος Κωνσταντίνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλόννησος

Τα πλοία της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλόννησος:

Alonissos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Magic Sea Ferries φτάνουν στο Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Agios Konstantinos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αλόννησος προς Άγιος Κωνσταντίνος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος: Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος, θα διανύσετε 108 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 50 € για τη χαμηλότερη, έως 193 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 122 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλόννησος στις 15:30 με προορισμό το Άγιος Κωνσταντίνος.

Το τελευταίο πλοίο για Άγιος Κωνσταντίνος αναχωρεί από το Αλόννησος συνήθως στις 17:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αλόννησος προς το Άγιος Κωνσταντίνος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αλόννησος στο Άγιος Κωνσταντίνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αλόννησος έως την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Flying Dolphins. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αλόννησος και το Άγιος Κωνσταντίνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Αλόννησος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αλόννησος Άγιος Κωνσταντίνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Αλόννησος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Αλόννησος - Άγιος Κωνσταντίνος / Στο Αλόννησος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways ή Magic Sea Ferries στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος / Στον τερματικό σταθμό του Αλόννησος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways ή Magic Sea Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αλόννησος και Άγιος Κωνσταντίνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Άγιος Κωνσταντίνος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Άγιος Κωνσταντίνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Άγιος Κωνσταντίνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Άγιος Κωνσταντίνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης