Προτεινόμενη διαδρομή
Αλικάντε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με αεροπορικά
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αλικάντε από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αλικάντε - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αλικάντε προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αλικάντε Μπέρμιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αλικάντε - Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αλικάντε με το Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέρμιγχαμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Αλικάντε
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1575 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέρμιγχαμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέρμιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 1575 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αλικάντε ή του Μπέρμιγχαμ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αλικάντε - Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Αλικάντε; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αλικάντε

Alicante-Elche
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέρμιγχαμ

Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham International
Χάρτης
Adderley Park
Χάρτης
Lea Hall
Χάρτης
Stechford
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
Jewellery Quarter
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αλικάντε Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

Λεωφορείο Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αλικάντε-Μπέρμιγχαμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αλικάντε-Μπέρμιγχαμ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Τρένα Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αλικάντε προς το Μπέρμιγχαμ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αλικάντε στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέρμιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Αλικάντε και Μπέρμιγχαμ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Αλικάντε προς Μπέρμιγχαμ

CrossCountry
CrossCountry
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Πτήσεις Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Αεροπορικές εταιρείες Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Thomson Airways
Thomson Airways
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Αλικάντε Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης