Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάλκη με πλοίο
Χάλκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήλος
Τήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χάλκη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χάλκη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χάλκη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χάλκη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Χάλκη

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Χάλκη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
397 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
22 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Χάλκη, θα βρείτε εισιτήρια από 46 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 297 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Χάλκη είναι 160 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χάλκη είναι 18 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες 29 λεπτά για να φτάσουν στο Χάλκη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Χάλκη σε 17 ώρες 14 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 18:01.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη
160 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
46 € - 297 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη
18 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Χάλκη
18:01
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Χάλκη
11:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Χάλκη
13:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χάλκη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χάλκη νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χάλκη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χάλκη από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 22 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
22 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aigaion Pelagos Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάλκη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Athens Piraeus E3
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάλκη

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines φτάνουν στο Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chalki
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Χάλκη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 22 ώρες για να καλύψετε τα 397 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Aigaion Pelagos και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη: ANEK Lines, Aigaion Pelagos και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Dodekanisos Seaways, Alko Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη, θα διανύσετε 397 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Χάλκη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 46 € για τη χαμηλότερη, έως 297 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 160 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 18:01 με προορισμό το Χάλκη.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Χάλκη;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Χάλκη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Χάλκη.

Επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Χάλκη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Χάλκη / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χάλκη / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines, Aigaion Pelagos ή Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Χάλκη

Στο πλοίο της Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Χάλκη

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Χάλκη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χάλκη / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Χάλκη από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Χάλκη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χάλκη είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χάλκη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χάλκη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης