Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πλατύ με τρένο
Πλατύ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο, τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Πλατύ
Πλατύ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Πλατύ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Πλατύ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Πλατύ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Πλατύ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Hellenic Seaways ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Πλατύ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Πλατύ.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Πλατύ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αθηνα Πλατύ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αθηνα και Πλατύ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αθηνα Πλατύ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αθηνα - Πλατύ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αθηνα Πλατύ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Πλατύ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πλατύ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Πλατύ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Πλατύ

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Πλατύ
Ελλάδα
Απόσταση
313 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Πλατύ
Αναζήτηση διαμονής στο Πλατύ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Πλατύ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Πλατύ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Πλατύ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Hellenic Seaways ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Πλατύ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Πλατύ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αθηνα στο Πλατύ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αθηνα-Πλατύ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αθηνα προς το Πλατύ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Αθηνα και Πλατύ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αθηνα - Πλατύ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αθηνα-Πλατύ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αθηνα στο Πλατύ;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Πλατύ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Αθηνα-Πλατύ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πλατύ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Αθηνα και Πλατύ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Αθηνα και Πλατύ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Πλατύ.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Αθηνα και Πλατύ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αθηνα προς το Πλατύ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αθηνα προς το Πλατύ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αθηνα και Πλατύ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 313 km μεταξύ Αθηνα και Πλατύ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πλατύ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αθηνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αθηνα προς το Πλατύ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αθηνα Πλατύ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Πλατύ;

Λιμένες αναχώρησης στο Αθηνα

Athens Piraeus E6
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αθηνα

Athens / Αθήνα
Χάρτης
SKA (Rail center of Acharnes)
Χάρτης
Agion Anargiron
Χάρτης
Piraeus / Πειραιάς 
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πλατύ

Platy
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Πλατύ
Αναζήτηση διαμονής στο Πλατύ

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Πλατύ

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Πλατύ και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Πλατύ.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Πλατύ είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Πλατύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Αθηνα-Πλατύ. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Πλατύ.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Πλατύ είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Πλατύ σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Αθηνα και Πλατύ με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Πλατύ.

Πλοία Αθηνα Πλατύ

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αθηνα για το Πλατύ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθηνα - Πλατύ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Αθηνα προς το Πλατύ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Αθηνα και Πλατύ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αθηνα και Πλατύ προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αθηνα και Πλατύ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Αθηνα προς Πλατύ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Τα λιμάνια αναχώρησης και άφιξης για το δρομολόγιο Αθηνα - Πλατύ βρίσκονται στο Αθηνα και στο Πλατύ αντίστοιχα. Τα λιμάνια είναι εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο, δημόσιες συγκοινωνίες ή ταξί.

Εταιρείες πλοίων Αθηνα Πλατύ

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθηνα Πλατύ

Τρένα Αθηνα Πλατύ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αθηνα στο Πλατύ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Πλατύ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αθηνα προς το Πλατύ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Αθηνα προς το Πλατύ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αθηνα προς το Πλατύ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αθηνα και Πλατύ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Αθηνα και Πλατύ. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Εταιρείες τρένων από Αθηνα προς Πλατύ

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αθηνα Πλατύ

Πτήσεις Αθηνα Πλατύ

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Πλατύ

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Πλατύ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης