Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρ με πλοίο
Παρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σητεία
Σητεία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Παρ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Παρ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Παρ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Παρ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Παρ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Παρ

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Παρ
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
403 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
15 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Παρ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Παρ, θα βρείτε εισιτήρια από 46 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 485 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Παρ είναι 172 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Παρ είναι 15 ώρες 8 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 21 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Παρ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παρ σε 12 ώρες 14 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 15:00. Το τελευταίο πλοίο για το Παρ αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 18:01.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ
172 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Παρ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
46 € - 485 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Παρ
15 ώρες 8 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παρ
15:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παρ
18:01
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παρ
06:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παρ
12:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παρ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Παρ. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Παρ.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Πειραιάς (Αθήνα) μέχρι την αναχώρησή του από το Παρ. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) με ένα πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos που θα διανύσει τα 403 km μέχρι το Παρ με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Παρ τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Παρ
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Παρ καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Πειραιάς (Αθήνα) Παρ
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πειραιάς (Αθήνα)-Παρ και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παρ από το Πειραιάς (Αθήνα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 15 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
15 ώρες 50 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aigaion Pelagos Πειραιάς (Αθήνα) Παρ
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Παρ και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παρ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aigaion Pelagos αναχωρούν για το Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Athens Piraeus E3
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παρ

Τα πλοία της Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Παρ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kasos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Παρ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 15 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 403 km μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, ANEK Lines και Aigaion Pelagos). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ: Blue Star Ferries, ANEK Lines και Aigaion Pelagos.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Παρ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Παρ, θα διανύσετε 403 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 46 € για τη χαμηλότερη, έως 485 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 172 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 15:00 με προορισμό το Παρ.

Το τελευταίο πλοίο για Παρ αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) συνήθως στις 18:01.

Πώς είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Παρ, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Παρ, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets και Hellenic Seaways. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Παρ.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Παρ:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Παρ / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Παρ / Στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Παρ

Στο πλοίο της Aigaion Pelagos, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Παρ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Παρ:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Παρ / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Παρ από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Παρ με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Παρ.
  • Αφήστε το πλοίο και το Παρ είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Παρ είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Παρ αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης