Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με πλοίο, αεροπορικά
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Aegean Airlines, Volotea, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Αθηνα Μυτιλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Μυτιλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μυτιλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
277 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με πλοίο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Aegean Airlines, Volotea, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Μυτιλήνη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μυτιλήνη.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Αθηνα στο Μυτιλήνη. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Μυτιλήνη, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Αθηνα και Μυτιλήνη με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Μυτιλήνη.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Μυτιλήνη είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μυτιλήνη σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Πτήσεις Αθηνα Μυτιλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Μυτιλήνη

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Μυτιλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης