Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μέθανα με πλοίο
Μέθανα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μέθανα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μέθανα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μέθανα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μέθανα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πειραιάς (Αθήνα) προς Μέθανα

Λιμάνι αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Μέθανα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
54 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πειραιάς (Αθήνα) για Μέθανα, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 68 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πειραιάς (Αθήνα) προς Μέθανα είναι 42 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πειραιάς (Αθήνα) για το Μέθανα είναι 2 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Μέθανα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μέθανα σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα
42 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 68 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα
2 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μέθανα
10:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μέθανα
12:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μέθανα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Μέθανα χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα)-Μέθανα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μέθανα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μέθανα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Saronic Ferries Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα
Saronic Ferries
Η Saronic Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πειραιάς (Αθήνα) και του Μέθανα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μέθανα και να κλείσετε το εισιτήριο της Saronic Ferries μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα. Περισσότερες πληροφορίες για την Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πειραιάς (Αθήνα) και του Μέθανα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πειραιάς (Αθήνα)-Μέθανα και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πειραιάς (Αθήνα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μέθανα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Μέθανα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πειραιάς (Αθήνα):

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μέθανα

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Μέθανα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Methana
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα: Hellenic Seaways, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα, θα διανύσετε 54 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πειραιάς (Αθήνα) προς το Μέθανα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 68 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 42 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πειραιάς (Αθήνα) στις 10:30 με προορισμό το Μέθανα.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πειραιάς (Αθήνα) στο Μέθανα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα) έως την αποβίβαση στο Μέθανα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πειραιάς (Αθήνα) και το Μέθανα.

Επιβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πειραιάς (Αθήνα) Μέθανα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πειραιάς (Αθήνα) - Μέθανα / Στο Πειραιάς (Αθήνα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα). Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μέθανα / Από τον τερματικό σταθμό του Πειραιάς (Αθήνα) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πειραιάς (Αθήνα) και Μέθανα

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Μέθανα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μέθανα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μέθανα / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μέθανα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μέθανα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μέθανα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Μέθανα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μέθανα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης