Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, FlixBus, Blablabus, Eurolines ή Easyjet), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αθηνα προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αθηνα στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αθηνα Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αθηνα - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αθηνα Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2391 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, FlixBus, Blablabus, Eurolines ή Easyjet, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αθηνα στο Λονδίνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αθηνα προς το Λονδίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λονδίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αθηνα-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αθηνα προς το Λονδίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λονδίνο για να καλύψουν την απόσταση των 2391 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αθηνα προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2391 km μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αθηνα προς το Λονδίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αθηνα προς το Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αθηνα Λονδίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αθηνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αθηνα στο Λονδίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αθηνα ή του Λονδίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αθηνα-Λονδίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αθηνα-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αθηνα - Λονδίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Λονδίνο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Λονδίνο.

  • 1. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Αθηνα προς Λονδίνο. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Λονδίνο.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Αθηνα-Λονδίνο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Αθηνα-Λονδίνο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Λονδίνο.
  • 3. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Αθηνα-Λονδίνο.

Λεωφορείο Αθηνα Λονδίνο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αθηνα-Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αθηνα προς Λονδίνο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αθηνα από Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λονδίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αθηνα-Λονδίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα εισιτήρια λεωφορείου Αθηνα-Λονδίνο είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων, ειδικά αν κάνετε κράτηση αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν επίσης προσφορές της τελευταίας στιγμής για να γεμίσουν τις εναπομείνασες θέσεις.

Εταιρείες λεωφορείων Αθηνα Λονδίνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αθηνα Λονδίνο

Τρένα Αθηνα Λονδίνο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αθηνα προς το Λονδίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αθηνα στο Λονδίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Λονδίνο.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αθηνα προς το Λονδίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αθηνα προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Αθηνα προς το Λονδίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Αθηνα προς Λονδίνο

Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αθηνα Λονδίνο

Πτήσεις Αθηνα Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Λονδίνο

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air China International
Air China International
Lufthansa
Lufthansa
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης