Αίγινα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αίγινα στο Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αίγινα για Πειραιάς (Αθήνα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αίγινα για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αίγινα προς Πειραιάς (Αθήνα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αίγινα προς Πειραιάς (Αθήνα)

Λιμάνι αναχώρησης
Αίγινα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
33 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αίγινα για Πειραιάς (Αθήνα), θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 55 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αίγινα προς Πειραιάς (Αθήνα) είναι 27 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αίγινα για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι 1 ώρες 7 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα) σε 35 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αίγινα στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το λιμάνι του Αίγινα στις 19:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα)
27 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 55 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα)
1 ώρες 7 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
19:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
07:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Για τη διέλευση από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα), εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πειραιάς (Αθήνα). Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Αίγινα στο Πειραιάς (Αθήνα) κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα), είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αίγινα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα). Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Αίγινα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
40 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Anes Ferries Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα)
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αίγινα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα). Η Anes Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Αίγινα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
1 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Saronic Ferries Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα)
Saronic Ferries
Η Saronic Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αίγινα και του Πειραιάς (Αθήνα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αίγινα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Saronic Ferries μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την Saronic Ferries
Aegean Flying Dolphins Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα)
Aegean Flying Dolphins
Η Aegean Flying Dolphins λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Αίγινα και του Πειραιάς (Αθήνα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αίγινα-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Flying Dolphins μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Flying Dolphins

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αίγινα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πειραιάς (Αθήνα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Αίγινα

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins αναχωρούν για το Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αίγινα:

Port of Aigina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Athens Piraeus E6
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αίγινα για το Πειραιάς (Αθήνα), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 33 km μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα).

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα): Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries, Aegean Flying Dolphins στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα), θα διανύσετε 33 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 55 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 27 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αίγινα στις 07:00 με προορισμό το Πειραιάς (Αθήνα).

Το τελευταίο πλοίο για Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το Αίγινα συνήθως στις 19:45.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αίγινα προς το Πειραιάς (Αθήνα) με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Αίγινα στο Πειραιάς (Αθήνα). Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα) με τα πλοία Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Αίγινα έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αίγινα και το Πειραιάς (Αθήνα).

Επιβίβαση στο Αίγινα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αίγινα Πειραιάς (Αθήνα), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αίγινα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αίγινα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αίγινα - Πειραιάς (Αθήνα) / Στο Αίγινα, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aegean Flying Dolphins, Saronic Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Αίγινα. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) / Στον τερματικό σταθμό του Αίγινα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Αίγινα και Πειραιάς (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways, Anes Ferries, Saronic Ferries ή Aegean Flying Dolphins όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πειραιάς (Αθήνα) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πειραιάς (Αθήνα) / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πειραιάς (Αθήνα) δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πειραιάς (Αθήνα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης