Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φρανκφούρτη με αεροπορικά, λεωφορείο
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όσλο στο Φρανκφούρτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όσλο από το Φρανκφούρτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όσλο στο Φρανκφούρτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όσλο - Φρανκφούρτη.

Για το ταξίδι σας από το Όσλο στο Φρανκφούρτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Όσλο προς Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όσλο στο Φρανκφούρτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όσλο Φρανκφούρτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όσλο - Φρανκφούρτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όσλο Φρανκφούρτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όσλο με το Φρανκφούρτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φρανκφούρτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όσλο στο Φρανκφούρτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όσλο Φρανκφούρτη

Πόλη αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Απόσταση
1098 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όσλο προς το Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1098 km μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Όσλο Φρανκφούρτη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όσλο στο Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Όσλο προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Όσλο-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όσλο στο Φρανκφούρτη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Όσλο-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όσλο; Πού θα φτάσω στο Φρανκφούρτη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Όσλο

Oslo
Χάρτης
Oslo bstn Galleriet
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη

Λεωφορείο Όσλο Φρανκφούρτη

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φρανκφούρτη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Όσλο-Φρανκφούρτη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Όσλο Φρανκφούρτη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όσλο Φρανκφούρτη

Τρένα Όσλο Φρανκφούρτη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όσλο στο Φρανκφούρτη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Όσλο στο Φρανκφούρτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φρανκφούρτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Όσλο και Φρανκφούρτη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Όσλο προς Φρανκφούρτη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όσλο Φρανκφούρτη

Πτήσεις Όσλο Φρανκφούρτη

Αεροπορικές εταιρείες Όσλο Φρανκφούρτη

Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Όσλο Φρανκφούρτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης