Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Moss
Moss
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όσλο στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όσλο από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όσλο στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, Virgin Trains, VY, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όσλο - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Όσλο στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Όσλο Λονδίνο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Όσλο και Λονδίνο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Όσλο προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όσλο στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όσλο Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όσλο - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όσλο Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όσλο με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όσλο στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όσλο Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1154 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όσλο και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, Virgin Trains, VY, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όσλο και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όσλο στο Λονδίνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Όσλο-Λονδίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όσλο - Λονδίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όσλο στο Λονδίνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Όσλο προς το Λονδίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λονδίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όσλο προς το Λονδίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λονδίνο για να καλύψουν την απόσταση των 1154 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Όσλο στο Λονδίνο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Όσλο και Λονδίνο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Όσλο και Λονδίνο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λονδίνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όσλο προς το Λονδίνο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όσλο προς το Λονδίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Όσλο προς το Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Όσλο; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Λιμένες αναχώρησης στο Όσλο

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Όσλο

Oslo bstn Galleriet
Χάρτης
Oslo
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Όσλο

Oslo S
Χάρτης
Nationaltheatret
Χάρτης
Skøyen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Golders Green
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
West Hampstead
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης
London Euston
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

London City
Χάρτης
Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Πλοία Όσλο Λονδίνο

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Όσλο και Λονδίνο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όσλο και Λονδίνο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Όσλο προς το Λονδίνο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Όσλο και Λονδίνο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Όσλο Λονδίνο

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όσλο Λονδίνο

Λεωφορείο Όσλο Λονδίνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όσλο από Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λονδίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Όσλο και Λονδίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λονδίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Όσλο-Λονδίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Όσλο Λονδίνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όσλο Λονδίνο

Τρένα Όσλο Λονδίνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όσλο στο Λονδίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Λονδίνο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Όσλο στο Λονδίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λονδίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Όσλο προς το Λονδίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Όσλο προς Λονδίνο

Eurostar
Eurostar
Virgin Trains
Virgin Trains
VY
VY
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όσλο Λονδίνο

Πτήσεις Όσλο Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Όσλο Λονδίνο

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Wideroe
Wideroe
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Air France
Air France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Όσλο Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης