Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με αεροπορικά
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όλμπια στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όλμπια στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, SitBus, Meridiana, Grimaldi Lines ή Moby Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όλμπια - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Όλμπια Ρώμη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Όλμπια και Ρώμη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Όλμπια προς Ρώμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όλμπια στο Ρώμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όλμπια Ρώμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όλμπια - Ρώμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όλμπια Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όλμπια με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Όλμπια Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Όλμπια και Ρώμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Όλμπια είτε στο Ρώμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όλμπια στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όλμπια Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
270 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όλμπια και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, SitBus, Meridiana, Grimaldi Lines ή Moby Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όλμπια και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Όλμπια στο Ρώμη;
Άνεση Το πλοίο Όλμπια-Ρώμη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρώμη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Όλμπια και Ρώμη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρώμη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Ρώμη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Ρώμη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια προς το Ρώμη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όλμπια προς το Ρώμη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Όλμπια και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 270 km μεταξύ Όλμπια και Ρώμη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Όλμπια προς το Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όλμπια στο Ρώμη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Όλμπια προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρώμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Όλμπια-Ρώμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όλμπια στο Ρώμη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Όλμπια και Ρώμη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Όλμπια-Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όλμπια; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Λιμένες αναχώρησης στο Όλμπια

Olbia
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρώμη

Rome Vatican
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρώμη

Roma Ostiense
Χάρτης
Roma S. Pietro
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης
Roma Trastevere
Χάρτης
Roma Aurelia
Χάρτης
Roma Tuscolana
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

Πλοία Όλμπια Ρώμη

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Όλμπια προς Ρώμη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Όλμπια για το Ρώμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όλμπια - Ρώμη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Ρώμη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όλμπια και Ρώμη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρώμη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Όλμπια Ρώμη

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Moby Lines
Moby Lines
SNAV
SNAV
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Saremar
Saremar
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όλμπια Ρώμη

Λεωφορείο Όλμπια Ρώμη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Όλμπια-Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Όλμπια προς Ρώμη στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Ρώμη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όλμπια από Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρώμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Όλμπια Ρώμη

SitBus
SitBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όλμπια Ρώμη

Τρένα Όλμπια Ρώμη

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Όλμπια και Ρώμη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Όλμπια προς το Ρώμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Όλμπια προς το Ρώμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Όλμπια προς Ρώμη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όλμπια Ρώμη

Πτήσεις Όλμπια Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Όλμπια Ρώμη

Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Όλμπια Ρώμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Όλμπια Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Όλμπια στο Ρώμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Όλμπια προς Ρώμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Ρώμη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Όλμπια Ρώμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Όλμπια Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης