Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβόρνο με πλοίο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Γένοβα
Γένοβα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Όλμπια στο Λιβόρνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Όλμπια για Λιβόρνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Όλμπια για το Λιβόρνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Όλμπια προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Όλμπια προς το Λιβόρνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, SNAV ή Saremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Όλμπια Λιβόρνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Όλμπια προς Λιβόρνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Όλμπια προς Λιβόρνο

Λιμάνι αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
300 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, SNAV, Saremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Όλμπια Λιβόρνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Όλμπια για Λιβόρνο, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 237 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Όλμπια προς Λιβόρνο είναι 78 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Όλμπια για το Λιβόρνο είναι 8 ώρες 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Λιβόρνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λιβόρνο σε 8 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Λιβόρνο αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 22:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Όλμπια προς το Λιβόρνο
78 €
Εύρος τιμών των πλοίων Όλμπια Λιβόρνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 237 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Όλμπια Λιβόρνο
8 ώρες 53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λιβόρνο
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λιβόρνο
22:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λιβόρνο
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λιβόρνο
19:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Όλμπια προς το Λιβόρνο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Όλμπια προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λιβόρνο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Όλμπια προς το Λιβόρνο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Moby Lines ή Grimaldi Lines για τα 300 km μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Λιβόρνο πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Όλμπια Λιβόρνο, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Moby Lines ή Grimaldi Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Όλμπια στο Λιβόρνο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Όλμπια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Όλμπια στο Λιβόρνο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Όλμπια Λιβόρνο
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Όλμπια Λιβόρνο; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Λιβόρνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο. Η Moby Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λιβόρνο από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
6 ώρες 50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grimaldi Lines Όλμπια Λιβόρνο
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Λιβόρνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λιβόρνο από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
8 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Όλμπια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λιβόρνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Όλμπια

Τα πλοία της Moby Lines ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Λιβόρνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Όλμπια:

Olbia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λιβόρνο

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Moby Lines φτάνουν στο Λιβόρνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Livorno Calata Carrara
Χάρτης
Livorno Calata Sgarallino
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Όλμπια προς Λιβόρνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Όλμπια για το Λιβόρνο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 300 km μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο: Moby Lines και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, SNAV, Saremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Όλμπια και Λιβόρνο, θα διανύσετε 300 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Όλμπια προς το Λιβόρνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 237 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 78 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Όλμπια στις 09:30 με προορισμό το Λιβόρνο.

Το τελευταίο πλοίο για Λιβόρνο αναχωρεί από το Όλμπια συνήθως στις 22:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης