Ίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήνος με πλοίο
Τήνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίος στο Τήνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίος για Τήνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίος για το Τήνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίος προς το Τήνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίος προς το Τήνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίος Τήνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Golden Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίος προς Τήνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίος προς Τήνος

Λιμάνι αναχώρησης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
90 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίος Τήνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίος για Τήνος, θα βρείτε εισιτήρια από 72 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 188 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίος προς Τήνος είναι 130 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίος για το Τήνος είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Τήνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήνος σε 2 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 15:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίος προς το Τήνος
130 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίος Τήνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
72 € - 188 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίος Τήνος
2 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήνος
15:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήνος
18:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίος προς το Τήνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίος προς το Τήνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίος προς το Τήνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Ίος-Τήνος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Ίος έως την αποβίβαση στο Τήνος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Sea Jets ή Golden Star Ferries είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Sea Jets ή Golden Star Ferries για τα 90 km μεταξύ Ίος και Τήνος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Ίος-Τήνος λίγο πιο σύντομη!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ίος στο Τήνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίος και Τήνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Τήνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Golden Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Ίος Τήνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ίος και Τήνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Golden Star Ferries Ίος Τήνος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Ίος και Τήνος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
3 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίος

Τα πλοία της Sea Jets ή Golden Star Ferries αναχωρούν για το Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίος:

Ios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήνος

Τα πλοία της Golden Star Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίος για το Τήνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 90 km μεταξύ Ίος και Τήνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίος και Τήνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets και Golden Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ίος και Τήνος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίος και Τήνος: Sea Jets και Golden Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίος Τήνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίος και Τήνος, θα διανύσετε 90 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίος προς το Τήνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 72 € για τη χαμηλότερη, έως 188 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 130 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίος στις 15:15 με προορισμό το Τήνος.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ίος στο Τήνος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ίος στο Τήνος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Sea Jets ή Golden Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ίος έως την αποβίβαση στο Τήνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ίος και το Τήνος.

Επιβίβαση στο Ίος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ίος Τήνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Golden Star Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ίος - Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Ίος, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets ή Golden Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Ίος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Jets ή Golden Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ίος και Τήνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets ή Golden Star Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Τήνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Τήνος:

  • Το λιμάνι του Τήνος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Τήνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Τήνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Τήνος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Τήνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Τήνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης