Ίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίφνος με πλοίο
Σίφνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίος στο Σίφνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίος για Σίφνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίος για το Σίφνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίος προς το Σίφνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίος προς το Σίφνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίος Σίφνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίος προς Σίφνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίος προς Σίφνος

Λιμάνι αναχώρησης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
59 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίος Σίφνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίος για Σίφνος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 62 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίος προς Σίφνος είναι 37 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίος για το Σίφνος είναι 5 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Σίφνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίφνος σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 08:35. Το τελευταίο πλοίο για το Σίφνος αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 21:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίος προς το Σίφνος
37 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίος Σίφνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 62 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίος Σίφνος
5 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
08:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
21:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
02:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
19:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίος προς το Σίφνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίος προς το Σίφνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίφνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίος προς το Σίφνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Ίος προς το Σίφνος, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σίφνος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Σίφνος.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Σίφνος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Ίος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ίος και Σίφνος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ίος στο Σίφνος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σίφνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίος και Σίφνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Σίφνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Speed Lines Ίος Σίφνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Ίος και Σίφνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Sea Jets Ίος Σίφνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ίος και Σίφνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Ίος Σίφνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Ίος και Σίφνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Sea Lines Ίος Σίφνος
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ίος και του Σίφνος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Ίος και Σίφνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίφνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίος

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines αναχωρούν για το Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίος:

Ios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίφνος

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines φτάνουν στο Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sifnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίος για το Σίφνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 59 km μεταξύ Ίος και Σίφνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίος και Σίφνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries και Aegean Sea Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ίος και Σίφνος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίος και Σίφνος: Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries και Aegean Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίος Σίφνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίος και Σίφνος, θα διανύσετε 59 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίος προς το Σίφνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 62 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 37 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίος στις 08:35 με προορισμό το Σίφνος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίφνος αναχωρεί από το Ίος συνήθως στις 21:50.

Η εμπειρία σας από το Ίος προς το Σίφνος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ίος και Σίφνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ίος έως την αποβίβαση στο Σίφνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries και Aegean Sea Lines. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ίος και το Σίφνος.

Αναχώρηση από το Ίος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ίος Σίφνος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ίος - Σίφνος / Στο Ίος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines στον τερματικό σταθμό του Ίος. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίφνος / Στον τερματικό σταθμό του Ίος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ίος και Σίφνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries ή Aegean Sea Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σίφνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σίφνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίφνος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σίφνος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σίφνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σίφνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίφνος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σίφνος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίφνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης