Ίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέριφος με πλοίο
Σέριφος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίος στο Σέριφος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίος για Σέριφος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίος για το Σέριφος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίος προς το Σέριφος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίος προς το Σέριφος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίος Σέριφος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίος προς Σέριφος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίος προς Σέριφος

Λιμάνι αναχώρησης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
84 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίος Σέριφος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίος για Σέριφος, θα βρείτε εισιτήρια από 14 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 73 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίος προς Σέριφος είναι 44 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίος για το Σέριφος είναι 6 ώρες 33 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Σέριφος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σέριφος σε 6 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 08:35. Το τελευταίο πλοίο για το Σέριφος αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 13:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίος προς το Σέριφος
44 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίος Σέριφος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
14 € - 73 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίος Σέριφος
6 ώρες 33 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
08:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
13:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
15:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
20:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίος προς το Σέριφος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίος προς το Σέριφος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σέριφος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίος προς το Σέριφος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ίος με ένα πλοίο της Sea Jets ή Zante Ferries που θα διανύσει τα 84 km μέχρι το Σέριφος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Σέριφος πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ίος-Σέριφος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σέριφος.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Ίος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Sea Jets ή Zante Ferries και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Σέριφος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίος και Σέριφος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Σέριφος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Ίος Σέριφος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ίος και Σέριφος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
4 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Ίος Σέριφος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Ίος και Σέριφος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
3 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σέριφος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίος

Τα πλοία της Sea Jets ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίος:

Ios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σέριφος

Τα πλοία της Zante Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Serifos
Χάρτης
Serifos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίος για το Σέριφος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 84 km μεταξύ Ίος και Σέριφος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίος και Σέριφος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ίος και Σέριφος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίος και Σέριφος: Sea Jets και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίος Σέριφος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίος και Σέριφος, θα διανύσετε 84 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίος προς το Σέριφος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 14 € για τη χαμηλότερη, έως 73 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 44 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίος στις 08:35 με προορισμό το Σέριφος.

Το τελευταίο πλοίο για Σέριφος αναχωρεί από το Ίος συνήθως στις 13:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Ίος προς το Σέριφος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ίος στο Σέριφος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ίος έως την αποβίβαση στο Σέριφος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets και Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ίος και το Σέριφος.

Αναχώρηση από το Ίος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ίος Σέριφος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ίος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ίος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ίος - Σέριφος / Στον τερματικό σταθμό του Ίος, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets ή Zante Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σέριφος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ίος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets ή Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ίος και Σέριφος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets ή Zante Ferries όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Σέριφος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σέριφος:

  • Το λιμάνι του Σέριφος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σέριφος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σέριφος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σέριφος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σέριφος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σέριφος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης