Ίος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ίος στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ίος για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ίος για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ίος προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ίος προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ίος Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ίος προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ίος προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
42 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ίος Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ίος για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 22 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 274 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ίος προς Νάξος είναι 115 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ίος για το Νάξος είναι 1 ώρες 21 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Νάξος αναχωρεί από το λιμάνι του Ίος στις 16:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ίος προς το Νάξος
115 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ίος Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
22 € - 274 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ίος Νάξος
1 ώρες 21 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
16:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
09:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάξος
17:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ίος προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ίος προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ίος προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Ίος Νάξος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Ίος, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Νάξος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ίος στο Νάξος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ίος Νάξος με τη Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ίος και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίος και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Ίος Νάξος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Ίος και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Golden Star Ferries Ίος Νάξος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Ίος και Νάξος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
50 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Ίος Νάξος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ίος-Νάξος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ίος και Νάξος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
1 ώρες 10 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Ίος Νάξος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ίος-Νάξος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ίος και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Ίος Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ίος-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Ίος και Νάξος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Ίος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ίος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ίος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ίος:

Ios
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ίος για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 42 km μεταξύ Ίος και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ίος και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ίος και Νάξος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ίος και Νάξος: Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ίος Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ίος και Νάξος, θα διανύσετε 42 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ίος προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 22 € για τη χαμηλότερη, έως 274 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 115 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ίος στις 08:00 με προορισμό το Νάξος.

Το τελευταίο πλοίο για Νάξος αναχωρεί από το Ίος συνήθως στις 16:40.

Πώς είναι η διέλευση από το Ίος προς το Νάξος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ίος και Νάξος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ίος έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets και Golden Star Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ίος και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ίος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ίος Νάξος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ίος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ίος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ίος - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Ίος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Από τον τερματικό σταθμό του Ίος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Ίος προς το Νάξος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Νάξος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Νάξος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Ίος στο Νάξος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης