Ίνσμπρουκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίνσμπρουκ από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Thello, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίνσμπρουκ - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ίνσμπρουκ προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ίνσμπρουκ Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ίνσμπρουκ - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ίνσμπρουκ Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ίνσμπρουκ είτε στο Γένοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίνσμπρουκ Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Ίνσμπρουκ
Αυστρία
Τιρόλο
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
370 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίνσμπρουκ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Thello, Russian Railways, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γένοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 370 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ίνσμπρουκ-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ίνσμπρουκ ή του Γένοβα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ίνσμπρουκ - Γένοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ίνσμπρουκ-Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίνσμπρουκ; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης
Innsbruck Südbahnstraße
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ίνσμπρουκ

Innsbruck
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Brignole
Χάρτης
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίνσμπρουκ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Ίνσμπρουκ Γένοβα

Τα λεωφορεία μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Γένοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ίνσμπρουκ από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ίνσμπρουκ-Γένοβα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ίνσμπρουκ Γένοβα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ίνσμπρουκ Γένοβα

Τρένα Ίνσμπρουκ Γένοβα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γένοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ίνσμπρουκ προς Γένοβα

Trenitalia
Trenitalia
Thello
Thello
Russian Railways
Russian Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ίνσμπρουκ Γένοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ίνσμπρουκ Γένοβα

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ίνσμπρουκ προς το Γένοβα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ίνσμπρουκ στο Γένοβα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ίνσμπρουκ προς Γένοβα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίνσμπρουκ και Γένοβα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ίνσμπρουκ Γένοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ίνσμπρουκ Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης