Άνδρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήνος με πλοίο
Τήνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Άνδρος στο Τήνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Άνδρος για Τήνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Άνδρος για το Τήνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Άνδρος προς το Τήνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Άνδρος προς το Τήνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Άνδρος Τήνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Άνδρος προς Τήνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Άνδρος προς Τήνος

Λιμάνι αναχώρησης
Άνδρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
39 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Άνδρος Τήνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Άνδρος για Τήνος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 94 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Άνδρος προς Τήνος είναι 48 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Άνδρος για το Τήνος είναι 1 ώρες 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Τήνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήνος σε 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Άνδρος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Τήνος αναχωρεί από το λιμάνι του Άνδρος στις 20:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Άνδρος προς το Τήνος
48 €
Εύρος τιμών των πλοίων Άνδρος Τήνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 94 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Άνδρος Τήνος
1 ώρες 27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήνος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
20:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήνος
08:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τήνος
21:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Άνδρος προς το Τήνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Άνδρος προς το Τήνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Άνδρος προς το Τήνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Άνδρος-Τήνος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Τήνος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Άνδρος-Τήνος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Άνδρος έως την αποβίβαση στο Τήνος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Άνδρος στο Τήνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Άνδρος και Τήνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Άνδρος και Τήνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Golden Star Ferries Άνδρος Τήνος
Golden Star Ferries
Η Golden Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Golden Star Ferries μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Η Golden Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Άνδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Golden Star Ferries
55 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Άνδρος Τήνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Άνδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Άνδρος Τήνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήνος από το Άνδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
55 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Cyclades Fast Ferries Άνδρος Τήνος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Η Cyclades Fast Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Τήνος από το Άνδρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
1 ώρες 30 λεπτά
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Blue Star Ferries Άνδρος Τήνος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Άνδρος-Τήνος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Άνδρος Τήνος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Άνδρος-Τήνος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Agoudimos Lines Άνδρος Τήνος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άνδρος-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Άνδρος και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Άνδρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Άνδρος

Τα πλοία της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines αναχωρούν για το Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Άνδρος:

Andros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήνος

Τα πλοία της Agoudimos Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Άνδρος για το Τήνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 39 km μεταξύ Άνδρος και Τήνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Άνδρος και Τήνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Άνδρος και Τήνος.

Υπάρχουν 7 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Άνδρος και Τήνος: Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Άνδρος Τήνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Άνδρος και Τήνος, θα διανύσετε 39 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Άνδρος προς το Τήνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 94 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 48 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Άνδρος στις 07:00 με προορισμό το Τήνος.

Το τελευταίο πλοίο για Τήνος αναχωρεί από το Άνδρος συνήθως στις 20:10.

Πώς είναι η διαδρομή από το Άνδρος στο Τήνος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Άνδρος στο Τήνος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Άνδρος έως την αποβίβαση στο Τήνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Άνδρος και το Τήνος.

Επιβίβαση στο Άνδρος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Άνδρος Τήνος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Άνδρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Άνδρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Άνδρος - Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Άνδρος, αναζητήστε τα γκισέ της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Άνδρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Άνδρος προς το Τήνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ή ANEK Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Τήνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Τήνος:

  • Το λιμάνι του Τήνος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Τήνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Άνδρος στο Τήνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Τήνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Τήνος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Τήνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης