Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χανιά με αεροπορικά
Χανιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Χανιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Χανιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Χανιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Χανιά.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Χανιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Άμστερνταμ Χανιά με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Χανιά

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Χανιά, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Χανιά με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Χανιά είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Χανιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Χανιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χανιά σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Χανιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Χανιά

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
2405 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Χανιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Χανιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Άμστερνταμ στο Χανιά;
Άνεση Το πλοίο Άμστερνταμ-Χανιά προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Χανιά από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Χανιά.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Χανιά.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Χανιά;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Άμστερνταμ ή του Χανιά βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άμστερνταμ-Χανιά θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Χανιά μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Χανιά;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Χανιά είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χανιά (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Χανιά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Χανιά είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χανιά για να καλύψουν την απόσταση των 2405 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Χανιά;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2405 km μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Χανιά, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Χανιά έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Χανιά;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Χανιά

Souda
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χανιά

Souda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά

Πλοία Άμστερνταμ Χανιά

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Άμστερνταμ προς το Χανιά, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Άμστερνταμ προς το Χανιά, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Άμστερνταμ προς Χανιά ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Άμστερνταμ για το Χανιά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άμστερνταμ - Χανιά στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Άμστερνταμ Χανιά

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άμστερνταμ Χανιά

Λεωφορείο Άμστερνταμ Χανιά

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Άμστερνταμ-Χανιά συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Χανιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Χανιά, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Χανιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Χανιά στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Χανιά

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Χανιά

Τρένα Άμστερνταμ Χανιά

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Άμστερνταμ προς το Χανιά, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Άμστερνταμ προς το Χανιά. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Χανιά. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Χανιά.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Χανιά

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Χανιά

Πτήσεις Άμστερνταμ Χανιά

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Χανιά

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
KLM
KLM
Transavia.com
Transavia.com
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Χανιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης