Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με αεροπορικά
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Αϊντχόβεν
Αϊντχόβεν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Transavia.com), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Άμστερνταμ Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Κως

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Κως, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Κως με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Κως είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Κως

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
2451 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, FlixBus, Aegean Airlines, Olympic Air ή Transavia.com, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Άμστερνταμ στο Κως;
Άνεση Το πλοίο Άμστερνταμ-Κως προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Κως από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Κως αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Άμστερνταμ και Κως μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Κως.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Άμστερνταμ και Κως μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Κως.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Κως;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Κως προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Άμστερνταμ προς το Κως είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Κως μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Κως;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κως είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Κως, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Κως μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Κως είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κως για να καλύψουν την απόσταση των 2451 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Κως;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Κως είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2451 km μεταξύ Άμστερνταμ και Κως.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Κως έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κως πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Κως;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Άμστερνταμ Κως

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Άμστερνταμ προς το Κως, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Άμστερνταμ και Κως και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κως. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Άμστερνταμ και Κως και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κως με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Άμστερνταμ προς το Κως, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Άμστερνταμ και Κως. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Άμστερνταμ Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Άμστερνταμ Κως

Λεωφορείο Άμστερνταμ Κως

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κως είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Κως στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Άμστερνταμ και Κως συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κως για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κως προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Κως

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Κως

Τρένα Άμστερνταμ Κως

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κως. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κως.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Κως μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Κως τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Κως, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Κως

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Κως

Πτήσεις Άμστερνταμ Κως

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Κως

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Transavia.com
Transavia.com
KLM
KLM
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης