Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κοπενχάγη με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Groningen
Groningen
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Κοπενχάγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Κοπενχάγη.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Κοπενχάγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Κοπενχάγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Κοπενχάγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Κοπενχάγη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κοπενχάγη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άμστερνταμ είτε στο Κοπενχάγη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Κοπενχάγη
Δανία
Απόσταση
621 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, αεροπορικά και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άμστερνταμ-Κοπενχάγη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Κοπενχάγη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Κοπενχάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κοπενχάγη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κοπενχάγη για να καλύψουν την απόσταση των 621 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Κοπενχάγη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 621 km μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κοπενχάγη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Κοπενχάγη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης
Amsterdam Elandsgracht
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κοπενχάγη

Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης
Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης
København H
Χάρτης
Valby St.
Χάρτης
Österport
Χάρτης
Nørreport St.
Χάρτης
Ny Ellebjerg St.
Χάρτης
Københavns Lufthavn Kastrup
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη

Λεωφορείο Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Κοπενχάγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Κοπενχάγη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κοπενχάγη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Κοπενχάγη

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Τρένα Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Κοπενχάγη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κοπενχάγη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Κοπενχάγη

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Πτήσεις Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Nordica
Nordica
Germanwings
Germanwings
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Άμστερνταμ προς το Κοπενχάγη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Άμστερνταμ και Κοπενχάγη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Κοπενχάγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης