Προτεινόμενη διαδρομή
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζυρίχη με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Ζυρίχη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ουτρέχτη
Ουτρέχτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Δείτε τιμές
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Ζυρίχη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, SBB CFF FFS, Eurolines CH ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Ζυρίχη.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Ζυρίχη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Ζυρίχη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Ζυρίχη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Ζυρίχη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Ζυρίχη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζυρίχη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Ζυρίχη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άμστερνταμ είτε στο Ζυρίχη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Ζυρίχη

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Ζυρίχη
Ελβετία
Απόσταση
615 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Ζυρίχη
Αναζήτηση διαμονής στο Ζυρίχη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Nederlandse Spoorwegen NS, SBB CFF FFS, Eurolines CH ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 615 km μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ζυρίχη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Ζυρίχη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ζυρίχη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Ζυρίχη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ζυρίχη για να καλύψουν την απόσταση των 615 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άμστερνταμ-Ζυρίχη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Άμστερνταμ ή του Ζυρίχη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Ζυρίχη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Ζυρίχη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Άμστερνταμ Ζυρίχη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Ζυρίχη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης
Amsterdam
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης
Zurich
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ζυρίχη

Zurich HB
Χάρτης
Zürich Altstetten
Χάρτης
Zürich Oerlikon
Χάρτης
Zürich Flughafen
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζυρίχη

Zurich
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Ζυρίχη
Αναζήτηση διαμονής στο Ζυρίχη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη.

  • 1. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Άμστερνταμ προς Ζυρίχη. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Ζυρίχη.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Άμστερνταμ-Ζυρίχη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Άμστερνταμ-Ζυρίχη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ζυρίχη.
  • 3. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Ζυρίχη, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λεωφορείο Άμστερνταμ Ζυρίχη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Ζυρίχη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Ζυρίχη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Ζυρίχη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ζυρίχη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Ζυρίχη είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων επιτρέπουν στους επιβάτες να τρώνε ή να πίνουν στα λεωφορεία Άμστερνταμ-Ζυρίχη, ορισμένες μάλιστα προσφέρουν υπηρεσία σνακ όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή ένα σάντουιτς. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγχετε τις ειδικές πολιτικές της κάθε εταιρείας πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Ζυρίχη

Eurolines CH
Eurolines CH
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Ζυρίχη

Τρένα Άμστερνταμ Ζυρίχη

Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Ζυρίχη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Ζυρίχη

Πτήσεις Άμστερνταμ Ζυρίχη

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Ζυρίχη

KLM
KLM
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Ζυρίχη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άμστερνταμ Ζυρίχη

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Άμστερνταμ Ζυρίχη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Ζυρίχη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Άμστερνταμ προς Ζυρίχη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Άμστερνταμ προς το Ζυρίχη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Άμστερνταμ και Ζυρίχη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άμστερνταμ Ζυρίχη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Ζυρίχη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης