Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αμβέρσα με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Αμβέρσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Άμστερνταμ από το Αμβέρσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, Eurostar, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Άμστερνταμ - Αμβέρσα.

Για το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Άμστερνταμ Αμβέρσα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Άμστερνταμ - Αμβέρσα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Άμστερνταμ Αμβέρσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Άμστερνταμ με το Αμβέρσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αμβέρσα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Αμβέρσα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αμβέρσα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Άμστερνταμ είτε στο Αμβέρσα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Άμστερνταμ Αμβέρσα

Πόλη αναχώρησης
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Αμβέρσα
Βέλγιο
Απόσταση
133 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Αμβέρσα
Αναζήτηση διαμονής στο Αμβέρσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, Eurostar, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Άμστερνταμ-Αμβέρσα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Άμστερνταμ - Αμβέρσα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Άμστερνταμ-Αμβέρσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 133 km μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Άμστερνταμ Αμβέρσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αμβέρσα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αμβέρσα για να καλύψουν την απόσταση των 133 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Άμστερνταμ-Αμβέρσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Άμστερνταμ; Πού θα φτάσω στο Αμβέρσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Άμστερνταμ

Amsterdam
Χάρτης
Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης
Schiphol
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αμβέρσα

Antwerp
Χάρτης
Antwerp (Berchem)
Χάρτης
Platinkaai - Antwerpen
Χάρτης
Antwerp
Χάρτης
Antwerp (P+R Luchtbal)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αμβέρσα

Antwerp Central
Χάρτης
Antwerp Berchem
Χάρτης
Mortsel
Χάρτης
Mortsel Deurnesteenweg
Χάρτης
Antwerp East
Χάρτης
Antwerpen-Luchtbal
Χάρτης
Sint Mariaburg
Χάρτης
Antwerp Noorderdokken
Χάρτης
Anwerp Dam
Χάρτης
Ekeren
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Άμστερνταμ Αμβέρσα
Αναζήτηση διαμονής στο Αμβέρσα

Λεωφορείο Άμστερνταμ Αμβέρσα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Άμστερνταμ από Αμβέρσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Αμβέρσα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Αμβέρσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Άμστερνταμ-Αμβέρσα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Άμστερνταμ Αμβέρσα

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Άμστερνταμ Αμβέρσα

Τρένα Άμστερνταμ Αμβέρσα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Άμστερνταμ προς το Αμβέρσα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα

Thalys
Thalys
Eurostar
Eurostar
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Άμστερνταμ Αμβέρσα

Πτήσεις Άμστερνταμ Αμβέρσα

Αεροπορικές εταιρείες Άμστερνταμ Αμβέρσα

Air Malta
Air Malta
Air Serbia
Air Serbia
Αναζήτηση για πτήσεις Άμστερνταμ Αμβέρσα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Άμστερνταμ Αμβέρσα

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ στο Αμβέρσα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Άμστερνταμ προς Αμβέρσα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Άμστερνταμ και Αμβέρσα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Άμστερνταμ Αμβέρσα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Άμστερνταμ Αμβέρσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης