Άγιος Κωνσταντίνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκόπελος με πλοίο
Σκόπελος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Σκόπελος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Άγιος Κωνσταντίνος για Σκόπελος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Σκόπελος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκόπελος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκόπελος

Λιμάνι αναχώρησης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
85 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Άγιος Κωνσταντίνος για Σκόπελος, θα βρείτε εισιτήρια από 47 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 181 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Άγιος Κωνσταντίνος προς Σκόπελος είναι 114 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Σκόπελος είναι 3 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Σκόπελος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκόπελος σε 3 ώρες 5 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σκόπελος αναχωρεί από το λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος στις 10:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος
114 €
Εύρος τιμών των πλοίων Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
47 € - 181 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος
3 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
10:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
12:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σκόπελος
13:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκόπελος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Σκόπελος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Σκόπελος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος με το πλοίο της Magic Sea Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σκόπελος. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Anes Ferries Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
Magic Sea Ferries Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος
Magic Sea Ferries
Η Magic Sea Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Άγιος Κωνσταντίνος και του Σκόπελος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Magic Sea Ferries μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Magic Sea Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Άγιος Κωνσταντίνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκόπελος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries αναχωρούν για το Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Άγιος Κωνσταντίνος:

Agios Konstantinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Magic Sea Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skopelos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος: Hellenic Seaways, Anes Ferries και Magic Sea Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος, θα διανύσετε 85 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 47 € για τη χαμηλότερη, έως 181 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 114 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Άγιος Κωνσταντίνος στις 09:30 με προορισμό το Σκόπελος.

Το τελευταίο πλοίο για Σκόπελος αναχωρεί από το Άγιος Κωνσταντίνος συνήθως στις 10:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Σκόπελος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος έως την αποβίβαση στο Σκόπελος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Anes Ferries και Magic Sea Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Άγιος Κωνσταντίνος και το Σκόπελος.

Επιβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος Σκόπελος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Άγιος Κωνσταντίνος - Σκόπελος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Magic Sea Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκόπελος / Από τον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways, Anes Ferries ή Magic Sea Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Σκόπελος

Στα πλοία της Magic Sea Ferries, Anes Ferries ή Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Σκόπελος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκόπελος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σκόπελος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σκόπελος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σκόπελος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκόπελος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σκόπελος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σκόπελος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης