Άγιος Κωνσταντίνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λουτράκι με πλοίο
Λουτράκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Άγιος Κωνσταντίνος στο Λουτράκι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Άγιος Κωνσταντίνος για Λουτράκι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος για το Λουτράκι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Άγιος Κωνσταντίνος προς Λουτράκι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Άγιος Κωνσταντίνος προς Λουτράκι

Λιμάνι αναχώρησης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Λουτράκι
Ελλάδα
Θεσσαλία
Απόσταση
80 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λουτράκι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Hellenic Seaways θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Άγιος Κωνσταντίνος και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Λουτράκι. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Λουτράκι τόσο γρήγορα!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Hellenic Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Άγιος Κωνσταντίνος μέχρι την αναχώρησή του από το Λουτράκι. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Άγιος Κωνσταντίνος-Λουτράκι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Άγιος Κωνσταντίνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λουτράκι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Λουτράκι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Άγιος Κωνσταντίνος:

Agios Konstantinos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λουτράκι

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Λουτράκι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Glossa
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι, θα διανύσετε 80 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Άγιος Κωνσταντίνος προς το Λουτράκι;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι με τα πλοία Hellenic Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος έως την αποβίβαση στο Λουτράκι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Άγιος Κωνσταντίνος και το Λουτράκι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Άγιος Κωνσταντίνος Λουτράκι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Άγιος Κωνσταντίνος - Λουτράκι / Στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λουτράκι / Στον τερματικό σταθμό του Άγιος Κωνσταντίνος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Άγιος Κωνσταντίνος και Λουτράκι

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Λουτράκι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Λουτράκι:

  • Το λιμάνι του Λουτράκι είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Λουτράκι. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Λουτράκι από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λουτράκι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λουτράκι είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Λουτράκι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Λουτράκι έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης