Ταξιδεύω στο Σαντορίνη - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Σαντορίνη: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Αθηνα
Σαντορίνη
Ελλάδα, Αττική
Ελλάδα, Κυκλάδες
Aegean AirlinesOlympic AirRyanairVoloteaAegean Speed LinesBlue Star FerriesHellenic SeawaysLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Αθηνα προς το Σαντορίνη (234 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Volotea, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Αθηνα προς το Σαντορίνη: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Μήλος
Σαντορίνη
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
ANEK LinesLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Μήλος προς το Σαντορίνη (100 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Μήλος προς το Σαντορίνη λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ηράκλειο
Σαντορίνη
Ελλάδα, Κρήτη
Ελλάδα, Κυκλάδες
Aegean AirlinesOlympic AirHellenic SeawaysSea Jets

Το 122 χιλιόμετρα Ηράκλειο Σαντορίνη το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Airlines, Olympic Air, Hellenic Seaways ή Sea Jets.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Ηράκλειο προς το Σαντορίνη: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ίος
Σαντορίνη
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
Aegean Speed LinesANEK LinesHellenic SeawaysLANE Sea Line

Το 41 χιλιόμετρα Ίος Σαντορίνη το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways ή LANE Sea Line.

Το ταξίδι από Ίος προς το Σαντορίνη λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Φολέγανδρος
Σαντορίνη
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
ANEK LinesLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Φολέγανδρος προς το Σαντορίνη (55 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Φολέγανδρος προς το Σαντορίνη λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Σαντορίνη ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Σαντορίνη

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Σαντορίνη. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Σαντορίνη και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Κάντε κράτηση της διαδρομής σας εκ των προτέρων

Όπως και σε άλλα μέσα μεταφοράς, οι τιμές των διαβάσεων Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Blue Star Ferries τείνουν να αυξάνονται όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία αναχώρησης. Με την κράτηση νωρίς θα έχετε συνήθως τις καλύτερες τιμές και βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο.

ένωση Σαντορίνη ενώ πλέει τη νύχτα

Φτάστε νωρίς το πρωί στο Σαντορίνη δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη νύχτα ενός ξενοδοχείου και να ξεκουραστείτε ενώ μετακινείτε στον προορισμό σας.

Συγκρίνετε τιμές για Σαντορίνη

Για να βρείτε αποτελεσματικά τις καλύτερες τιμές για διασταυρώσεις για Σαντορίνη, χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης πορθμείων Vivanoda που συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές της Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, Aigaion Pelagos, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Aegean Speed Lines σε μία αναζήτηση.

Θυμηθείτε να πάρετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα στο πλοίο

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διασταύρωσης δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας. Έτσι πρέπει να σκεφτείτε πότε θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι του Ίος, Ηράκλειο, Μήλος ή Αθηνα να πάρετε ό, τι φαίνεται απαραίτητο για εσάς.

Ναυτικοί σταθμοί στο Σαντορίνη

Υπάρχει μόνο ένα τερματικό πορθμείων για να φτάσετε Σαντορίνη :

  • Santorini, λιμένα που βρίσκεται στις 3 χιλιόμετρα του Σαντορίνη

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Σαντορίνη

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Σαντορίνη, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 8 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Σαντορίνη.

Τα πλοία της εταιρείας Aigaion Pelagos συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 4 θύρες, Ανάφη, Diafani, Πηγάδια και Χάλκη, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας LANE Sea Line συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 6 θύρες, Αθηνα, Μήλος, Ίος, Φολέγανδρος, Ανάφη και Σίκινος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Sea Jets συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 14 θύρες, Αθηνα, Μήλος, Ηράκλειο, Φολέγανδρος, Πάρος, Σίφνος, Νάξος, Μύκονος, Σύρος, Ρέθυμνο, Τήνος, Αμοργός, Κουφονήσια και Ραφήνα, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Zante Ferries συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 7 θύρες, Αθηνα, Μήλος, Φολέγανδρος, Σίφνος, Κίμωλος, Σέριφος και Κύθνος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η Aegean Speed Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Σαντορίνη από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Αθηνα, Ίος και Σίφνος.

Τα πλοία της εταιρείας ANEK Lines συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 12 θύρες, Μήλος, Ίος, Φολέγανδρος, Ρόδος, Πάρος, Νάξος, Ανάφη, Κίμωλος, Σύρος, Σίκινος, Σητεία και Παρ, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries συνδέουν την πόλη Σαντορίνη από 8 θύρες, Αθηνα, Ρόδος, Πάρος, Νάξος, Κως, Κάλυμνος, Τήλος και Νίσυρος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η Hellenic Seaways είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Σαντορίνη από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Αθηνα, Ηράκλειο και Ίος.

Κύριοι προορισμοί από Σαντορίνη:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)