Εισιτήρια για Πράγα

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Πράγα; Αλλά δεν ξέρετε πώς να πάτε εκεί; Η Vivanoda σας βοηθάει να οργανώσετε το ταξίδι σας στο Πράγα, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε και να συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές για τρένο, λεωφορείο και αεροπορικά.

Με τρένο προς Πράγα

Το τρένο είναι ένας οικονομικός και οικολογικός τρόπος για να φτάσετε στο Πράγα. Σας επιτρέπει να φτάσετε εύκολα στο κέντρο του Πράγα και να απολαύσετε τα αξιοθέατα.

Με λεωφορείο για Πράγα

Το υπεραστικό λεωφορείο είναι ένα εξαιρετικά οικονομικό μέσο μεταφοράς για τη διαμονή σας στο Πράγα. Από την άλλη πλευρά, το ταξίδι με λεωφορείο στο Πράγα είναι πολύ πιο αργό από το ταξίδι με τρένο ή αεροπλάνο.

Πτήσεις προς Πράγα

Η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πράγα. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσετε το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στο αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται έξω από το κέντρο του Πράγα. Οι τιμές των πτήσεων προς Πράγα είναι επίσης συχνά ελκυστικές.

Μεταφορά στο Πράγα σε αριθμούς

Χώρα
Τσεχική Δημοκρατία
Αριθμός αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετούν το Πράγα
52
Αριθμός σταθμών ή αεροδρομίων στο Πράγα
1 αεροδρόμια
2 σταθμοί λεωφορείων
5 σταθμοί
Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα
Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Πράγα με τη Vivanoda;

Γιατί να αναζητήσετε εισιτήρια για να ταξιδέψετε στο Πράγα με τη Vivanoda;

Όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Πράγα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς σας με βάση τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό, τον χρόνο και την άνεσή σας. Είτε ταξιδεύετε με τρένο, λεωφορείο ή αεροπορικά, η επιλογή του μέσου μεταφοράς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή και την ποιότητα του ταξιδιού σας στο Πράγα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο σύγκρισης μεταφορών και τιμών για να αγοράσετε εισιτήριο για Πράγα.

Το Vivanoda είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα τις καλύτερες επιλογές ταξιδιού προς Πράγα από άποψη τιμής, χρόνου και ποιότητας. Με το Vivanoda μπορείτε να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα τρένο, λεωφορείο και αεροπορικά για το ταξίδι σας στο Πράγα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες και καταλληλότερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια για Πράγα

Παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια προς Πράγα από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, είτε με τρένο, λεωφορείο ή αεροπορικά. Είτε θέλετε να βρείτε τη φθηνότερη πτήση προς Πράγα, το ταχύτερο τρένο ή το πιο άνετο λεωφορείο, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Πράγα με σιγουριά.

Είτε ταξιδεύετε από το Αθηνα, Σκιάθος, Βερολίνο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ ή Μόναχο ή κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη, συγκρίνουμε τα διάφορα μέσα μεταφοράς για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για να φτάσετε στο Πράγα. Θα βρείτε πληροφορίες για τις πιο δημοφιλείς διαδρομές, τις εταιρείες μεταφορών, τους χρόνους ταξιδιού, τις τιμές των εισιτηρίων και συμβουλές για ασφαλές και άνετο ταξίδι. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Πράγα. Είτε ταξιδεύετε με χαμηλό προϋπολογισμό είτε αναζητάτε την απόλυτη άνεση, θα βρείτε όλες τις επιλογές για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Πράγα με σιγουριά.

Αναζήτηση εισιτηρίων Πράγα
Αναζήτηση διαμονής στο Πράγα

Ταξιδέψτε στο Πράγα με τρένο

Πού βρίσκονται οι σιδηροδρομικοί σταθμοί στο Πράγα;

Για να φτάσετε στο Πράγα με τρένο, επιλέξτε ανάμεσα σε 5 σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου του Prague hlavní nádraží , Prague Holesovice, Praha-Vrsovice, Praha-Libeň και Praha hl. n..

Prague hlavní nádraží
Σταθμός που απέχει 1.8 km από το κέντρο του Πράγα
Χάρτης
Prague Holesovice
Σταθμός που απέχει 2.9 km από το κέντρο του Πράγα
Χάρτης
Praha-Vrsovice
Σταθμός που απέχει 3.2 km από το κέντρο του Πράγα
Χάρτης
Praha-Libeň
Σταθμός που απέχει 6.0 km από το κέντρο του Πράγα
Χάρτης
Praha hl. n.
Σταθμός που απέχει 1.2 km από το κέντρο του Πράγα
Χάρτης
Βρείτε σιδηροδρομικά εισιτήρια για το Πράγα

Ταξιδέψτε στο Πράγα με λεωφορείο

Συμβουλές για να βρείτε φθηνότερο εισιτήριο λεωφορείου για Πράγα

Αν και το ταξίδι με λεωφορείο από μόνο του είναι ένας φθηνός τρόπος για να φτάσετε στο Πράγα, υπάρχουν πάντα τρόποι για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα.

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κλείσετε το εισιτήριό σας για Πράγα
Όταν βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στη Vivanoda για το ταξίδι σας προς Πράγα από, για παράδειγμα, τη Βερολίνο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Μόναχο, Βενετία ή Μιλάνο, επιλέξτε την και θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του μεταφορέα (FlixBus, DeinBus και WestBus). Σας συνιστούμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα, καθώς οι τιμές μπορεί να αυξηθούν γρήγορα!
Συγκρίνετε όλες τις προσφορές λεωφορείων για Πράγα
Η Vivanoda σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα όλες τις τιμές και τις προσφορές της LEO Express, Eurolines CH, IC Bus, Eurolines και Hellö. Έτσι, είτε ταξιδεύετε από Βερολίνο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Μόναχο, Βενετία ή Μιλάνο, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό εισιτήριο λεωφορείου για Πράγα.
Να είστε ευέλικτοι ως προς την ημερομηνία του ταξιδιού σας στο Πράγα
Αν αφήσετε λίγο περιθώριο στην ημερομηνία του ταξιδιού σας προς το Πράγα, αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε καλύτερη τιμή με την LEO Express, Eurolines CH, IC Bus, Eurolines και Hellö, ιδίως αποφεύγοντας τις περιόδους αιχμής.

Πού είναι οι σταθμοί λεωφορείων στη πόλη Πράγα;

Εδώ είναι ο κατάλογος των 2 σταθμών λεωφορείων (ή στάσεων λεωφορείων) που εξυπηρετούν την πόλη Πράγα.

UAN Florenc Praha (Prague)
Σταθμός λεωφορείων 1.5 km από το Πράγα
Χάρτης
Prague Main Railway Station
Σταθμός λεωφορείων 1.2 km από το Πράγα
Χάρτης
Βρείτε εισιτήρια λεωφορείων για το Πράγα

Αεροπορικά εισιτήρια για Πράγα

Μερικές συμβουλές για φθηνές πτήσεις προς Πράγα

Για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε μια πτήση προς Πράγα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε. Σας τους υπενθυμίζουμε εδώ.

Είναι προτιμότερο να πετάξετε για το Πράγα μια Τρίτη ή Τετάρτη.
Σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, όπως την Τρίτη και την Τετάρτη, οι πτήσεις προς Πράγα είναι λιγότερο γεμάτες από ό,τι την Παρασκευή ή την Κυριακή. Ως εκ τούτου, είναι φθηνότερες.
Ένα αεροπορικό εισιτήριο για Πράγα είναι ακριβότερο την τελευταία στιγμή
Όσο περισσότερο περιμένετε να κάνετε κράτηση για την πτήση σας προς Πράγα, τόσο υψηλότερες είναι πιθανό να είναι οι τιμές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να προγραμματίσετε τη διαμονή σας στο Πράγα αρκετά νωρίτερα.
Προσέξτε τις προσφορές.
Η Air Lituanica, Air Serbia και Air Berlin και άλλες αεροπορικές εταιρείες είναι πάντα πολύ δραστήριες προσφέροντας εκπτώσεις και ναύλους με προσφορές, ιδίως στα κοινωνικά δίκτυα.

Πού βρίσκονται τα αεροδρόμια στο Πράγα;

Για να φτάσετε στο Πράγα με αεροπλάνο, φτάστε στο αεροδρόμιο Prague Ruzyne.

Prague Ruzyne
Το αεροδρόμιο απέχει 11.5 km από το Πράγα
Χάρτης
Βρείτε πτήσεις προς Πράγα
None
None
None
None