Ταξιδεύω στο Ντίσελντορφ - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Ντίσελντορφ: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Αμβούργο
Ντίσελντορφ
Γερμανία, Αμβούργο
Γερμανία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Air BerlinGermanwingsLufthansaDeutsche BahnFlixBus

Η υπηρεσία από Αμβούργο προς το Ντίσελντορφ (339 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, Deutsche Bahn ή FlixBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Δρέσδη
Ντίσελντορφ
Γερμανία, Σαξονία
Γερμανία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Air BerlinGermanwingsLufthansaDeutsche BahnFlixBus

Η υπηρεσία από Δρέσδη προς το Ντίσελντορφ (486 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, Deutsche Bahn ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Δρέσδη προς το Ντίσελντορφ: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Φρανκφούρτη
Ντίσελντορφ
Γερμανία, Έσση
Γερμανία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
LufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Η υπηρεσία από Φρανκφούρτη προς το Ντίσελντορφ (183 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus ή ADAC PostBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Φρανκφούρτη προς το Ντίσελντορφ: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Βερολίνο
Ντίσελντορφ
Γερμανία, Βερολίνο
Γερμανία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Air BerlinGermanwingsLufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBusOnebus

Η υπηρεσία από Βερολίνο προς το Ντίσελντορφ (478 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus ή Onebus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Λονδίνο
Ντίσελντορφ
Ηνωμένο Βασίλειο, Αγγλία
Γερμανία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Air BerlinBA CityFlyerBritish AirwaysDarwin AirlineFlyBEGermanwingsLufthansaEasyjetFlixBusIC Bus

Το 480 χιλιόμετρα Λονδίνο Ντίσελντορφ το ταξίδι λειτουργεί από την Air Berlin, BA CityFlyer, British Airways, Darwin Airline, FlyBE, Germanwings, Lufthansa, Easyjet, FlixBus ή IC Bus.

αεροπλάνο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Ντίσελντορφ ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Ντίσελντορφ

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Ντίσελντορφ υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κλείσετε το εισιτήριό σας Ντίσελντορφ

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Ντίσελντορφ από Αμβούργο, Δρέσδη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Λονδίνο, Κολωνία ή Ζυρίχη για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της ADAC PostBus, FlixBus ή Eurolines. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Να είστε ευέλικτοι κατά την ημερομηνία του ταξιδιού για Ντίσελντορφ

Αφήνοντας σας κάποια περιθώρια στην ημερομηνία του ταξιδιού σας Ντίσελντορφ, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να βρείτε ένα καλύτερο ποσοστό με το Eurolines, FlixBus ή ADAC PostBus, ιδίως αποφεύγοντας τις περιόδους αιχμής.

Συγκρίνετε όλες τις προσφορές λεωφορείων Ντίσελντορφ

Με το Vivanoda, μπορείτε να δείτε, να φιλτράρετε και να επιλέξετε όλες τις προσφορές Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, Bohr, Onebus, IC Bus, Eurolines CH ή ALSA σε μία αναζήτηση. Ότι αφήνετε από Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Δρέσδη ή Αμβούργο αυτό θα σας διευκολύνει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα κριτήριά σας όσον αφορά την τιμή, τις ώρες και τη διάρκεια.

Η στάση του λεωφορείου στο Ντίσελντορφ

Όταν φτάσετε στο Ντίσελντορφ, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 2 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

  • Düsseldorf, στάση λεωφορείου περίπου 0.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Ντίσελντορφ
  • Düsseldorf, στις 1.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Ντίσελντορφ

Για την επόμενη διαμονή σας Ντίσελντορφ, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 8 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 9 χώρες (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία και Ολλανδία) ταξίδια σε Ντίσελντορφ αμετάβλητη από 74 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Αμβούργο, Δρέσδη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Λονδίνο, Κολωνία, Ζυρίχη, Βρυξέλλες, Ντόρτμουντ, Duisburg, Στουτγάρδη, Bochum, Νυρεμβέργη, Πράγα, Μόναχο, Έσσεν, Μιλάνο, Βιέννη, Λειψία, Βόννη, Βασιλεία, Παρίσι, Magdeburg, Koblenz, Osnabruck, Ανόβερο, Κασέλ, Munster, Μάιντς και Καρλσρούη...

Η εταιρεία πούλμαν ADAC PostBus εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 1 χώρες (Γερμανία) από 14 πόλεις: Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Duisburg, Στουτγάρδη, Bochum, Νυρεμβέργη, Μόναχο, Magdeburg, Ανόβερο, Bielefeld, Mannheim και Braunschweig.

Η εταιρεία πούλμαν Bohr εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 1 χώρες (Γερμανία) από 2 πόλεις: Κολωνία και Weeze.

Η εταιρεία πούλμαν ALSA εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 2 χώρες (Βέλγιο και Γαλλία) από 7 πόλεις: Βρυξέλλες, Παρίσι, Λιέγη, Μπορντώ, Πουατιέ, Tours και Ορλεάνη.

Η εταιρεία πούλμαν IC Bus εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 3 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο και Ολλανδία) από 5 πόλεις: Λονδίνο, Βρυξέλλες, Αμβέρσα, Αϊντχόβεν και Roermond.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 5 χώρες (Βέλγιο, Σουηδία, Γαλλία, Νορβηγία και Δανία) από 14 πόλεις: Βρυξέλλες, ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, Παρίσι, Λιέγη, Όσλο, Κοπενχάγη, Γκέτεμποργκ, Μπορντώ, Πουατιέ, Tours, Mons, Sarpsborg, Halmstad και Helsingborg.

Η εταιρεία πούλμαν Onebus εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 1 χώρες (Γερμανία) από 5 πόλεις: Βερολίνο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Magdeburg και Wuppertal.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines CH εξυπηρετεί Ντίσελντορφ χωρίς στάση από 1 χώρες (Ελβετία) από 3 πόλεις: Ζυρίχη, Γενεύη και Λωζάνη.

Πώς να φτάσετε Ντίσελντορφ με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Ντίσελντορφ

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Ντίσελντορφ, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 3 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Ντίσελντορφ.

Η Thalys είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Βέλγιο και Γαλλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Ντίσελντορφ και 3 πόλεις: Βρυξέλλες, Παρίσι και Λιέγη.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Deutsche Bahn συνδέουν την πόλη του Ντίσελντορφ από σταθμούς σε 70 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Αμβούργο, Δρέσδη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Κολωνία, Ζυρίχη, Ντόρτμουντ, Duisburg, Στουτγάρδη, Bochum, Νυρεμβέργη, Πράγα, Μόναχο, Έσσεν, Βιέννη, Λειψία, Βόννη, Βασιλεία, Koblenz, Osnabruck, Ανόβερο, Κασέλ, Munster, Μάιντς, Καρλσρούη, Κοπενχάγη, Βρέμη, Hamm, Freiburg και Ουτρέχτη, που βρίσκεται σε 6 χώρες (Γερμανία, Ελβετία, Τσεχική Δημοκρατία, Αυστρία, Δανία και Ολλανδία).

Η Polskie Koleje Państwowe είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Πολωνία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Ντίσελντορφ και 2 πόλεις: Βαρσοβία και Πόζναν.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Ντίσελντορφ

Ανάλογα με την προέλευσή σας, θα φτάσετε Ντίσελντορφ σε 2 διαφορετικούς σταθμούς στην πόλη:

  • Düsseldorf Flughafen, σταθμό που βρίσκεται στις 7.5 χιλιόμετρα του Ντίσελντορφ (Κεντρική)
  • Düsseldorf Hbf, στις 1.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
Κύριοι προορισμοί από Ντίσελντορφ:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)