Ταξιδεύω στο Νάπολη - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Νάπολη: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Ρώμη
Νάπολη
Ιταλία, Λάτιο
Ιταλία, Campania
AlitaliaTrenitaliaItalo (NTV)FlixBusFiumicino Express

Το 189 χιλιόμετρα Ρώμη Νάπολη το ταξίδι λειτουργεί από την Alitalia, Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus ή Fiumicino Express.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές
Μιλάνο
Νάπολη
Ιταλία, Λομβαρδία
Ιταλία, Campania
Air OneAlitaliaMeridianaEasyjetTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Το 658 χιλιόμετρα Μιλάνο Νάπολη το ταξίδι λειτουργεί από την Air One, Alitalia, Meridiana, Easyjet, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Μιλάνο προς το Νάπολη: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Τορίνο
Νάπολη
Ιταλία, Πιεμόντε
Ιταλία, Campania
AlitaliaBlue AirVoloteaTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Το 711 χιλιόμετρα Τορίνο Νάπολη το ταξίδι λειτουργεί από την Alitalia, Blue Air, Volotea, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Τορίνο προς το Νάπολη: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Βενετία
Νάπολη
Ιταλία, Βένετο
Ιταλία, Campania
AlitaliaEasyjetTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Το 534 χιλιόμετρα Βενετία Νάπολη το ταξίδι λειτουργεί από την Alitalia, Easyjet, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Βενετία προς το Νάπολη: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Μπολόνια
Νάπολη
Ιταλία, Emilia-Romagna
Ιταλία, Campania
MeridianaTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Το 471 χιλιόμετρα Μπολόνια Νάπολη το ταξίδι λειτουργεί από την Meridiana, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Μπολόνια προς το Νάπολη: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Νάπολη ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Νάπολη

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Νάπολη. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Νάπολη και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Εξετάστε τις προσφορές του SNAV, Tirrenia di Navigazione ή Grandi Navi Veloci

Η εταιρεία πορθμείων (Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione ή SNAV) μπορεί να δρομολογήσει τακτικά ειδικές τιμές και άλλες ελκυστικές μειώσεις για ταξίδια Νάπολη. Ως εκ τούτου, πιθανόν να επωφεληθείτε από αυτά, μην τα χάσετε.

Προτιμήστε τις διανυκτερεύσεις για να πάτε Νάπολη

Φτάστε νωρίς το πρωί στο Νάπολη δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη νύχτα ενός ξενοδοχείου και να ξεκουραστείτε ενώ μετακινείτε στον προορισμό σας.

Πάρτε ό, τι χρειάζεστε στο πλοίο

Κατά τη διάρκεια της διασταύρωσης, απαγορεύεται η πρόσβαση στο γκαράζ. Κατά την επιβίβαση στο Sorrento, Κατάνια, Κάλιαρι ή Παλέρμο, προετοιμάστε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε (φάρμακα, παιχνίδια ...).

Συγκρίνετε τιμές για Νάπολη

Για να βρείτε αποτελεσματικά τις καλύτερες τιμές για διασταυρώσεις για Νάπολη, χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης πορθμείων Vivanoda που συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές της Alilauro, Medmar, NLG - Navigazione Libera del Golfo, TTT-Lines, Siremar, Liberty Lines, Grandi Navi Veloci, Tirrenia di Navigazione ή SNAV σε μία αναζήτηση.

Ναυτικοί σταθμοί στο Νάπολη

Όταν φτάνετε Νάπολη, το πλοίο θα σας προσγειώσει σε ένα από τα 2 λιμάνια της πόλης:

 • Napoli Molo Immacolatella Vecchia, λιμένα που βρίσκεται στις 0.7 χιλιόμετρα του Νάπολη
 • Napoli Molo Angioino, στις 0.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Νάπολη

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Νάπολη, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 9 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Νάπολη.

Η Tirrenia di Navigazione είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Νάπολη από 1 χώρες (Ιταλία) από 2 θύρες: Παλέρμο και Κάλιαρι.

Η εταιρεία Grandi Navi Veloci των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Νάπολη από το λιμάνι του Παλέρμο, Ιταλία.

Η Liberty Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Νάπολη από 1 χώρες (Ιταλία) από 3 θύρες: Τράπανι, Ustica και Favignana.

Τα πλοία της εταιρείας Siremar συνδέουν την πόλη Νάπολη από 5 θύρες, Milazzo, Vulcano, Lipari, Rinella και Ginostra, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Τα πλοία της εταιρείας Alilauro συνδέουν την πόλη Νάπολη από 6 θύρες, Sorrento, Ischia, Stromboli, Forio, Panarea και Santa Maria Salina, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Η εταιρεία TTT-Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Νάπολη από το λιμάνι του Κατάνια, Ιταλία.

Η Medmar είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Νάπολη από 1 χώρες (Ιταλία) από 2 θύρες: Ischia και Procida.

Η εταιρεία NLG - Navigazione Libera del Golfo των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Νάπολη από το λιμάνι του Sorrento, Ιταλία.

Τα πλοία της εταιρείας SNAV συνδέουν την πόλη Νάπολη από 5 θύρες, Παλέρμο, Capri, Casamicciola Terme, Ventotene και Ponza, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Νάπολη ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Νάπολη

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Νάπολη υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Γρήγορη κράτηση λεωφορείο σας ταξίδι Νάπολη

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Νάπολη από Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Βενετία, Μπολόνια, Παλέρμο ή Σαλέρνο για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της Fiumicino Express, FlixBus ή Eurolines. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Ταξιδέψτε στο Νάπολη να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες σας

Αφήνοντας σας κάποια περιθώρια στην ημερομηνία του ταξιδιού σας Νάπολη, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να βρείτε ένα καλύτερο ποσοστό με το Eurolines, FlixBus ή Fiumicino Express, ιδίως αποφεύγοντας τις περιόδους αιχμής.

Να είστε προσεκτικοί για τις ειδικές προσφορές του Eurolines, FlixBus ή Fiumicino Express

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οι εταιρείες Fiumicino Express, FlixBus ή Eurolines πραγματοποίησαν εκστρατείες προώθησης τιμών (διαγωνισμοί, άνοιγμα γραμμής κ.λπ.) για ταξίδια από Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο ή Βενετία ή ακόμη και ελκυστικές μειώσεις (σπουδαστές, ηλικιωμένους κ.λπ.).

Η στάση του λεωφορείου στο Νάπολη

Όταν φτάσετε στο Νάπολη, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 3 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

 • Napoli, στάση λεωφορείου περίπου 1.9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Νάπολη
 • Naples, στις 2.2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Naples (Molo Immacolatella Vecchia), στις 0.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Νάπολη

Για την επόμενη διαμονή σας Νάπολη, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 3 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η εταιρεία λεωφορείων Fiumicino Express έχει απευθείας συνδέσεις με Νάπολη μόνο από μία χώρα (Ιταλία) και από μια πόλη: Ρώμη

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 1 χώρες (Ιταλία) ταξίδια σε Νάπολη αμετάβλητη από 47 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Βενετία, Μπολόνια, Παλέρμο, Σαλέρνο, Φλωρεντία, Βερόνα, Γένοβα, Πάδοβα, Ferrara, Parma, Matera, Trieste, Piacenza, Μπέργκαμο, Brescia, Μπάρι, Siena, Orvieto, Potenza, Μπρίντιζι, Πεσκάρα, Perugia, Terni, Modena, Arezzo, Caserta και Spoleto...

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines εξυπηρετεί Νάπολη χωρίς στάση από 1 χώρες (Γαλλία) από 12 πόλεις: Ντιζόν, Μασσαλία, Beziers, Γκρενόμπλ, Αβινιόν, Τουλούζη, Νάρμπον, Νιμ, Παρίσι, Aix-en-Provence, Τουλόν και Λυών.

Πώς να φτάσετε Νάπολη με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Νάπολη

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Νάπολη, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 2 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Νάπολη.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Trenitalia συνδέουν την πόλη του Νάπολη από σταθμούς σε 44 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Βενετία, Μπολόνια, Παλέρμο, Σαλέρνο, Φλωρεντία, Βερόνα, Πάδοβα, Ferrara, Κατάνια, Parma, Villa San Giovanni, Piacenza, Orvieto, Reggio Calabria, Paola, Milazzo, Trento, Taormina, Treviso, Messina, Siracusa, Cefalu, Latina, Rovigo, Acireale, Bolzano και Udine, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Η Italo (NTV) είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Ιταλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Νάπολη και 10 πόλεις: Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Βενετία, Μπολόνια, Σαλέρνο, Φλωρεντία, Βερόνα, Πάδοβα και Brescia.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Νάπολη

Η πόλη του Νάπολη εξυπηρετείται μόνο από έναν σταθμό:

 • Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, σταθμό που βρίσκεται στις 2.2 χιλιόμετρα του Νάπολη (Κεντρική)
Κύριοι προορισμοί από Νάπολη:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)