Ταξιδεύω στο Μύκονος - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Μύκονος: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Τήνος
Μύκονος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
Aegean Speed LinesBlue Star FerriesAgoudimos LinesCyclades Fast FerriesSea JetsGolden Star Ferries

Το 18 χιλιόμετρα Τήνος Μύκονος το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries.

Το ταξίδι από Τήνος προς το Μύκονος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Αθηνα
Μύκονος
Ελλάδα, Αττική
Ελλάδα, Κυκλάδες
VoloteaAegean Speed LinesBlue Star FerriesHellenic SeawaysSea Jets

Το 154 χιλιόμετρα Αθηνα Μύκονος το ταξίδι λειτουργεί από την Volotea, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets.

Πηγαίνοντας από Αθηνα προς το Μύκονος, θα έχετε την επιλογή από 2 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ραφήνα
Μύκονος
Ελλάδα, Αττική
Ελλάδα, Κυκλάδες
Blue Star FerriesAgoudimos LinesCyclades Fast FerriesSea JetsGolden Star Ferries

Το 133 χιλιόμετρα Ραφήνα Μύκονος το ταξίδι λειτουργεί από την Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries.

Το ταξίδι από Ραφήνα προς το Μύκονος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Άνδρος
Μύκονος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
Blue Star FerriesAgoudimos LinesCyclades Fast FerriesGolden Star Ferries

Το 55 χιλιόμετρα Άνδρος Μύκονος το ταξίδι λειτουργεί από την Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries ή Golden Star Ferries.

Το ταξίδι από Άνδρος προς το Μύκονος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Κωνσταντινούπολη
Μύκονος
Τουρκία
Ελλάδα, Κυκλάδες
AtlasjetBorajet

Η υπηρεσία από Κωνσταντινούπολη προς το Μύκονος (506 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Atlasjet ή Borajet.

Το ταξίδι από Κωνσταντινούπολη προς το Μύκονος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: αεροπλάνο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Μύκονος ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Μύκονος

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Μύκονος. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Μύκονος και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

ένωση Μύκονος ενώ πλέει τη νύχτα

Φτάστε νωρίς το πρωί στο Μύκονος δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη νύχτα ενός ξενοδοχείου και να ξεκουραστείτε ενώ μετακινείτε στον προορισμό σας.

Συγκρίνετε τις τιμές των διασταυρώσεων

Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση τιμών για μια διασταύρωση προς Μύκονος στο Vivanoda και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθεσιμότητες και τις τιμές της Golden Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή Aegean Speed Lines. Απλή και αποτελεσματική.

Θυμηθείτε να πάρετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα στο πλοίο

Κατά τη διάρκεια της διασταύρωσης, απαγορεύεται η πρόσβαση στο γκαράζ. Κατά την επιβίβαση στο Άνδρος, Ραφήνα, Αθηνα ή Τήνος, προετοιμάστε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε (φάρμακα, παιχνίδια ...).

Κάντε κράτηση της διαδρομής σας εκ των προτέρων

Όπως και σε άλλα μέσα μεταφοράς, οι τιμές των διαβάσεων Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ή Hellenic Seaways τείνουν να αυξάνονται όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία αναχώρησης. Με την κράτηση νωρίς θα έχετε συνήθως τις καλύτερες τιμές και βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο.

Ναυτικοί σταθμοί στο Μύκονος

Υπάρχει μόνο ένα τερματικό πορθμείων για να φτάσετε Μύκονος :

  • Mykonos, λιμένα που βρίσκεται στις 0.6 χιλιόμετρα του Μύκονος

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Μύκονος

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Μύκονος, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 7 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Μύκονος.

Η Aegean Speed Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Μύκονος από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Τήνος, Αθηνα και Σύρος.

Τα πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries συνδέουν την πόλη Μύκονος από 5 θύρες, Τήνος, Αθηνα, Ραφήνα, Άνδρος και Σύρος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Sea Jets συνδέουν την πόλη Μύκονος από 12 θύρες, Τήνος, Αθηνα, Ραφήνα, Σύρος, Σαντορίνη, Πάρος, Ίος, Νάξος, Μήλος, Αμοργός, Φολέγανδρος και Κουφονήσια, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η Agoudimos Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Μύκονος από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Τήνος, Ραφήνα και Άνδρος.

Η Golden Star Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Μύκονος από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Τήνος, Ραφήνα και Άνδρος.

Τα πλοία της εταιρείας Cyclades Fast Ferries συνδέουν την πόλη Μύκονος από 4 θύρες, Τήνος, Ραφήνα, Άνδρος και Νάξος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways συνδέουν την πόλη Μύκονος από 8 θύρες, Αθηνα, Πάρος, Ηράκλειο, Ίος, Μυτιλήνη, Evdilos, Καρλόβασι και Άγιος Κήρυκος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)