Ταξιδεύω στο Μόναχο - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Μόναχο: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Βερολίνο
Μόναχο
Γερμανία, Βερολίνο
Γερμανία, Βαυαρία
Air BerlinGermanwingsLufthansaTransavia.comDeutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Η υπηρεσία από Βερολίνο προς το Μόναχο (504 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, Transavia.com, Deutsche Bahn, FlixBus ή ADAC PostBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές
Αμβούργο
Μόναχο
Γερμανία, Αμβούργο
Γερμανία, Βαυαρία
Air BerlinCondor FlugdienstLufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Η υπηρεσία από Αμβούργο προς το Μόναχο (612 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air Berlin, Condor Flugdienst, Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus ή ADAC PostBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Αμβούργο προς το Μόναχο: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Βιέννη
Μόναχο
Αυστρία, Βιέννη
Γερμανία, Βαυαρία
Austrian AirlinesLufthansaNiki AirlinesÖBBFlixBusMÁVHellö

Η υπηρεσία από Βιέννη προς το Μόναχο (355 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Austrian Airlines, Lufthansa, Niki Airlines, ÖBB, FlixBus, MÁV ή Hellö.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Βιέννη προς το Μόναχο: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Πράγα
Μόναχο
Τσεχική Δημοκρατία
Γερμανία, Βαυαρία
Czech AirlinesFlixBusDeinBusIC BusLEO Express

Η υπηρεσία από Πράγα προς το Μόναχο (299 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Czech Airlines, FlixBus, DeinBus, IC Bus ή LEO Express.

αεροπλάνο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές
Φρανκφούρτη
Μόναχο
Γερμανία, Έσση
Γερμανία, Βαυαρία
Cyprus AirwaysLufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBusDeinBus

Το 304 χιλιόμετρα Φρανκφούρτη Μόναχο το ταξίδι λειτουργεί από την Cyprus Airways, Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus ή DeinBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Μόναχο ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Μόναχο

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Μόναχο υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Γρήγορη κράτηση λεωφορείο σας ταξίδι Μόναχο

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Μόναχο από Βερολίνο, Αμβούργο, Βιέννη, Πράγα, Φρανκφούρτη, Ανόβερο ή Κολωνία για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της ADAC PostBus, FlixBus ή Eurolines. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Ευέλικτες ημερομηνίες: ένα πλεονέκτημα για το ταξίδι σας με λεωφορείο Μόναχο

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάτε Μόναχο με το λεωφορείο, είναι καλύτερα να δοκιμάσετε πολλές ημερομηνίες αποφεύγοντας τα Σαββατοκύριακα επειδή τα εισιτήρια από Μόναχο είναι συχνά πιο ακριβά!

Συγκρίνετε όλες τις προσφορές λεωφορείων Μόναχο

Με το Vivanoda, μπορείτε να δείτε, να φιλτράρετε και να επιλέξετε όλες τις προσφορές Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, IC Bus, Eurolines CH, Hellö ή LEO Express σε μία αναζήτηση. Ότι αφήνετε από Πράγα, Βιέννη, Αμβούργο ή Βερολίνο αυτό θα σας διευκολύνει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα κριτήριά σας όσον αφορά την τιμή, τις ώρες και τη διάρκεια.

Να είστε προσεκτικοί για τις ειδικές προσφορές του Eurolines, FlixBus ή ADAC PostBus

Σημαντικές προσφορές και μειώσεις προσφέρονται τακτικά από τη Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, IC Bus, Eurolines CH, Hellö ή LEO Express, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για μείωση του προϋπολογισμού της Μόναχο.

Η στάση του λεωφορείου στο Μόναχο

Όταν φτάσετε στο Μόναχο, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 5 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

 • München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), στάση λεωφορείου περίπου 0.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Μόναχο
 • Munich central bus station, στις 2.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Munich Airport, στις 28.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • München Flughafen, στις 28.8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • München Flughafen FJS, στις 28.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Μόναχο

Για την επόμενη διαμονή σας Μόναχο, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 8 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 9 χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχική Δημοκρατία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Ισπανία και Σλοβακία) ταξίδια σε Μόναχο αμετάβλητη από 95 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Βερολίνο, Αμβούργο, Βιέννη, Πράγα, Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Κολωνία, Στουτγάρδη, Augsburg, Ίνσμπρουκ, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Regensburg, Βενετία, Νυρεμβέργη, Άμστερνταμ, Δρέσδη, Λειψία, Κασέλ, Ρώμη, Μιλάνο, Καρλσρούη, Βρέμη, Σάλτσμπουργκ, Duisburg, Braunschweig, Βερόνα, Ulm, Ντόρτμουντ και Wurzburg...

Η εταιρεία πούλμαν ADAC PostBus εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 1 χώρες (Γερμανία) από 19 πόλεις: Βερολίνο, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Κολωνία, Στουτγάρδη, Augsburg, Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη, Λειψία, Κασέλ, Καρλσρούη, Duisburg, Ντόρτμουντ, Wurzburg, Βόννη, Mannheim, Έσσεν και Γκότινγκεν.

Η εταιρεία πούλμαν DeinBus εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 2 χώρες (Τσεχική Δημοκρατία και Γερμανία) από 7 πόλεις: Πράγα, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Regensburg, Χαϊδελβέργη, Heilbronn και Plzen.

Η εταιρεία πούλμαν Hellö εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 4 χώρες (Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία) από 10 πόλεις: Βιέννη, Στουτγάρδη, Ίνσμπρουκ, Βενετία, Καρλσρούη, Σάλτσμπουργκ, Βερόνα, Bolzano, Linz και Στρασβούργο.

Η εταιρεία πούλμαν IC Bus εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 5 χώρες (Τσεχική Δημοκρατία, Ελβετία, Γερμανία, Σλοβενία και Κροατία) από 5 πόλεις: Πράγα, Ζυρίχη, Νυρεμβέργη, Λουμπλιάνα και Ζάγκρεμπ.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 1 χώρες (Γαλλία) από 2 πόλεις: Παρίσι και Στρασβούργο.

Η εταιρεία πούλμαν LEO Express εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 2 χώρες (Τσεχική Δημοκρατία και Γερμανία) από 2 πόλεις: Πράγα και Regensburg.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines CH εξυπηρετεί Μόναχο χωρίς στάση από 1 χώρες (Ελβετία) από 3 πόλεις: Ζυρίχη, Γενεύη και Λωζάνη.

Πώς να φτάσετε Μόναχο με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Μόναχο

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Μόναχο, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 4 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Μόναχο.

Η SNCF είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Γερμανία και Γαλλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μόναχο και 6 πόλεις: Στουτγάρδη, Augsburg, Καρλσρούη, Ulm, Παρίσι και Στρασβούργο.

Η MÁV είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Αυστρία και Ουγγαρία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μόναχο και 10 πόλεις: Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, Linz, Βουδαπέστη, Sankt Polten, Gyor, Attnang-Puchheim, Wels, Hegyeshalom και Amstetten.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Deutsche Bahn συνδέουν την πόλη του Μόναχο από σταθμούς σε 66 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Βερολίνο, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Κολωνία, Στουτγάρδη, Augsburg, Ίνσμπρουκ, Ντίσελντορφ, Βενετία, Νυρεμβέργη, Άμστερνταμ, Λειψία, Κασέλ, Ρώμη, Μιλάνο, Βρέμη, Duisburg, Braunschweig, Βερόνα, Ulm, Ντόρτμουντ, Wurzburg, Garmisch-Partenkirchen, Βόννη, Mannheim, Hildesheim, Παρίσι, Seefeld in Tirol και Kiel, που βρίσκεται σε 5 χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία και Γαλλία).

Η ÖBB είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Αυστρία και Ουγγαρία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μόναχο και 7 πόλεις: Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, Linz, Βουδαπέστη, Sankt Polten, Gyor και Hegyeshalom.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Μόναχο

Ανάλογα με την προέλευσή σας, θα φτάσετε Μόναχο σε 3 διαφορετικούς σταθμούς στην πόλη:

 • München Hbf, σταθμό που βρίσκεται στις 1.6 χιλιόμετρα του Μόναχο (Κεντρική)
 • München Ost, στις 2.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • München-Pasing, στις 8.9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
Κύριοι προορισμοί από Μόναχο:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)