Ταξιδεύω στο Μπάρι - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Μπάρι: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Μιλάνο
Μπάρι
Ιταλία, Λομβαρδία
Ιταλία, Απουλία
Air OneAlitaliaMeridianaEasyjetTrenitaliaFlixBus

Το 785 χιλιόμετρα Μιλάνο Μπάρι το ταξίδι λειτουργεί από την Air One, Alitalia, Meridiana, Easyjet, Trenitalia ή FlixBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Τορίνο
Μπάρι
Ιταλία, Πιεμόντε
Ιταλία, Απουλία
AlitaliaRyanairTrenitaliaFlixBus

Το 862 χιλιόμετρα Τορίνο Μπάρι το ταξίδι λειτουργεί από την Alitalia, Ryanair, Trenitalia ή FlixBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Durres
Μπάρι
Αλβανία
Ιταλία, Απουλία
Adria FerriesANEK LinesTirrenia di NavigazioneVentouris FerriesEuropean SeawaysGrandi Navi VelociAdriatica Traghetti

Το 225 χιλιόμετρα Durres Μπάρι το ταξίδι λειτουργεί από την Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci ή Adriatica Traghetti.

Το ταξίδι από Durres προς το Μπάρι λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ρώμη
Μπάρι
Ιταλία, Λάτιο
Ιταλία, Απουλία
AlitaliaRyanairTrenitaliaFlixBus

Το 373 χιλιόμετρα Ρώμη Μπάρι το ταξίδι λειτουργεί από την Alitalia, Ryanair, Trenitalia ή FlixBus.

Πηγαίνοντας από Ρώμη προς το Μπάρι, θα έχετε την επιλογή από 3 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Βενετία
Μπάρι
Ιταλία, Βένετο
Ιταλία, Απουλία
AlitaliaRyanairVoloteaTrenitaliaFlixBus

Η υπηρεσία από Βενετία προς το Μπάρι (602 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Alitalia, Ryanair, Volotea, Trenitalia ή FlixBus.

Πηγαίνοντας από Βενετία προς το Μπάρι, θα έχετε την επιλογή από 3 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Μπάρι ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Μπάρι

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Μπάρι. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Μπάρι και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Δώστε προσοχή στις διαφημιστικές εκστρατείες

Είναι σύνηθες να προωθούνται οι διαφημιστικές προσφορές από την εταιρεία πορθμείων (Jadrolinija, ANEK Lines ή Adria Ferries) ανάλογα με τον τύπο ταξιδιού (ταξίδι μετ 'επιστροφής], τον αριθμό των επιβατών, την περίοδο κράτησης ...

Αναφέρετε στον λιμένα αναχώρησης για Μπάρι τουλάχιστον 1 ώρα πριν

Μετά από μια συγκεκριμένη ώρα, η πρόσβαση στο πλοίο δεν είναι πλέον εγγυημένη. Βεβαιωθείτε ότι είστε παρόντες στο λιμάνι τουDurres, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ντουμπρόβνικ, Πάτρα ή Bar σε εύθετο χρόνο που ορίζει η Adria Ferries, ANEK Lines ή Jadrolinija.

Αποφύγετε τις περιόδους απασχόλησης

Πηγαίνετε στο Μπάρι στην υψηλή σεζόν μπορεί να είναι πολύ ακριβό, με τις τιμές να διπλασιάζονται ή και να τριπλασιάζονται σε σύγκριση με άλλες περιόδους. Η εμπειρία στο σκάφος αλλάζει επίσης όταν υπάρχει πλήθος.

Συγκρίνετε όλες τις προσφορές τιμών

Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση τιμών για μια διασταύρωση προς Μπάρι στο Vivanoda και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθεσιμότητες και τις τιμές της Adriatica Traghetti, Montenegro Lines, Grandi Navi Veloci, European Seaways, Ventouris Ferries, Tirrenia di Navigazione, Superfast Ferries, Jadrolinija, ANEK Lines ή Adria Ferries. Απλή και αποτελεσματική.

Ναυτικοί σταθμοί στο Μπάρι

Όταν φτάνετε Μπάρι, το πλοίο θα σας προσγειώσει σε ένα από τα 2 λιμάνια της πόλης:

  • Bari Molo San Vito 4, λιμένα που βρίσκεται στις 1.4 χιλιόμετρα του Μπάρι
  • Bari Banchina Deposito Franco, στις 1.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Μπάρι

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Μπάρι, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 10 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Μπάρι.

Η Superfast Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Μπάρι από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Πάτρα.

Η εταιρεία Tirrenia di Navigazione των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Τα πλοία της εταιρείας Ventouris Ferries συνδέουν την πόλη Μπάρι από 5 θύρες, Durres, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα και Σάμη, που βρίσκεται σε 2 χώρες (Αλβανία και Ελλάδα).

Η εταιρεία European Seaways των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Η εταιρεία Grandi Navi Veloci των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Η εταιρεία Montenegro Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Bar, Montenegro.

Η εταιρεία Adriatica Traghetti των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Η εταιρεία Adria Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Η εταιρεία ANEK Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Durres, Αλβανία.

Η εταιρεία Jadrolinija των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Μπάρι από το λιμάνι του Ντουμπρόβνικ, Κροατία.

Πώς να φτάσετε Μπάρι με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Μπάρι

Το τρένο ταξιδεύει προς Μπάρι λειτουργούν μόνο από μία εταιρεία σιδηροδρόμων.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Trenitalia συνδέουν την πόλη του Μπάρι από σταθμούς σε 35 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Μιλάνο, Τορίνο, Ρώμη, Βενετία, Μπολόνια, Πεσκάρα, Ανκόνα, Lecce, Μπρίντιζι, Rimini, Caserta, Foggia, Piacenza, Parma, Taranto, Benevento, Monopoli, Barletta, San Severo, Ostuni, Modena, Alessandria, Reggio Emilia, Cesena, Asti, Faenza, Fasano, Bisceglie, Πάδοβα και Pesaro, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Μπάρι

Η πόλη του Μπάρι εξυπηρετείται μόνο από έναν σταθμό:

  • Bari Centrale, σταθμό που βρίσκεται στις 2.2 χιλιόμετρα του Μπάρι (Κεντρική)

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Μπάρι ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Μπάρι

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Μπάρι υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Μην καθυστερείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας Μπάρι

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Μπάρι από Μιλάνο, Τορίνο, Ρώμη, Βενετία, Μπολόνια, Πεσκάρα ή Βερόνα για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της FlixBus. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Συγκρίνετε τιμές λεωφορείων για Μπάρι

Η Vivanoda προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε γρήγορα όλες τις τιμές και τις προσφορές της FlixBus. Καθώς ξεκινάτε από Μιλάνο, Τορίνο, Ρώμη, Βενετία, Μπολόνια, Πεσκάρα ή Βερόνα, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό εισιτήριο λεωφορείου σας για Μπάρι.

Η στάση του λεωφορείου στο Μπάρι

Όταν φτάσετε στο Μπάρι, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 2 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

  • Bari Centrale, στάση λεωφορείου περίπου 2.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Μπάρι
  • Bari, στις 2.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Μπάρι

Για να συμμετάσχετε Μπάρι με το λεωφορείο, η επιλογή είναι περιορισμένη επειδή υπάρχει μόνο μία εταιρεία με απευθείας δρομολόγια Μπάρι.

Η εταιρεία πούλμαν FlixBus εξυπηρετεί Μπάρι χωρίς στάση από 1 χώρες (Ιταλία) από 30 πόλεις: Μιλάνο, Τορίνο, Ρώμη, Βενετία, Μπολόνια, Πεσκάρα, Βερόνα, Ανκόνα, Lecce, Μπρίντιζι, Rimini, Caserta, Μπέργκαμο, Foggia, Νάπολη, Matera, Brescia, Φλωρεντία, Parma, Taranto, San Benedetto del Tronto, Monopoli, San Severo, Siena, Andria, Termoli, Poggibonsi, Mestre, Cesena και Altamura.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)