Ταξιδεύω στο Μιλάνο - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Μιλάνο: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Ρώμη
Μιλάνο
Ιταλία, Λάτιο
Ιταλία, Λομβαρδία
AlitaliaKorean Air LinesMeridianaSri Lankan AirlinesEasyjetTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Η υπηρεσία από Ρώμη προς το Μιλάνο (477 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Alitalia, Korean Air Lines, Meridiana, Sri Lankan Airlines, Easyjet, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Ρώμη προς το Μιλάνο: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Τορίνο
Μιλάνο
Ιταλία, Πιεμόντε
Ιταλία, Λομβαρδία
SNCFOUIBUSTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Η υπηρεσία από Τορίνο προς το Μιλάνο (125 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την SNCF, OUIBUS, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Τορίνο προς το Μιλάνο: τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Νάπολη
Μιλάνο
Ιταλία, Campania
Ιταλία, Λομβαρδία
Air OneAlitaliaMeridianaEasyjetTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Η υπηρεσία από Νάπολη προς το Μιλάνο (658 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Air One, Alitalia, Meridiana, Easyjet, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Νάπολη προς το Μιλάνο: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Μπολόνια
Μιλάνο
Ιταλία, Emilia-Romagna
Ιταλία, Λομβαρδία
MeridianaTrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Η υπηρεσία από Μπολόνια προς το Μιλάνο (201 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Meridiana, Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 3 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές
Φλωρεντία
Μιλάνο
Ιταλία, Τοσκάνη
Ιταλία, Λομβαρδία
TrenitaliaItalo (NTV)FlixBus

Η υπηρεσία από Φλωρεντία προς το Μιλάνο (250 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Trenitalia, Italo (NTV) ή FlixBus.

τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Μιλάνο ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Μιλάνο

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Μιλάνο υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Ταξιδέψτε στο Μιλάνο να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες σας

Εάν δεν έχετε συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάτε Μιλάνο με το λεωφορείο, είναι καλύτερα να δοκιμάσετε πολλές ημερομηνίες αποφεύγοντας τα Σαββατοκύριακα επειδή τα εισιτήρια από Μιλάνο είναι συχνά πιο ακριβά!

Γρήγορη κράτηση λεωφορείο σας ταξίδι Μιλάνο

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Μιλάνο από Ρώμη, Τορίνο, Νάπολη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Σαλέρνο ή Μπάρι για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της FlixBus, Eurolines ή OUIBUS. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Συγκρίνετε τιμές λεωφορείων για Μιλάνο

Η Vivanoda προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε γρήγορα όλες τις τιμές και τις προσφορές της FlixBus, Eurolines ή OUIBUS. Καθώς ξεκινάτε από Ρώμη, Τορίνο, Νάπολη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Σαλέρνο ή Μπάρι, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ιδανικό εισιτήριο λεωφορείου σας για Μιλάνο.

Να είστε προσεκτικοί για τις ειδικές προσφορές του OUIBUS, Eurolines ή FlixBus

Σημαντικές προσφορές και μειώσεις προσφέρονται τακτικά από τη OUIBUS, Eurolines, FlixBus, Hellö, ALSA, Terravision ή Autostradale, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για μείωση του προϋπολογισμού της Μιλάνο.

Η στάση του λεωφορείου στο Μιλάνο

Όταν φτάσετε στο Μιλάνο, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 3 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

 • Milan autostazione, στάση λεωφορείου περίπου 5.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Μιλάνο
 • Milan (San Donato), στις 6.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Milano Centrale, στις 2.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Μιλάνο

Για την επόμενη διαμονή σας Μιλάνο, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 7 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η εταιρεία πούλμαν Autostradale εξυπηρετεί Μιλάνο χωρίς στάση από 1 χώρες (Ιταλία) από 2 πόλεις: Vizzola Ticino και Μπέργκαμο.

Η εταιρεία πούλμαν OUIBUS εξυπηρετεί Μιλάνο χωρίς στάση από 3 χώρες (Ιταλία, Γαλλία και Ελβετία) από 8 πόλεις: Τορίνο, Παρίσι, Μασσαλία, Aix-en-Provence, Λυών, Chambery, Γενεύη και Macon.

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 10 χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Τσεχική Δημοκρατία, Αυστρία, Γαλλία, Ελβετία, Σερβία Και Μαυροβούνιο, Κροατία και Σλοβενία) ταξίδια σε Μιλάνο αμετάβλητη από 103 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Τορίνο, Νάπολη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Σαλέρνο, Μπάρι, Βαρκελώνη, Ντίσελντορφ, Πράγα, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Parma, Πεσκάρα, Μόναχο, Γένοβα, Modena, Piacenza, Ίνσμπρουκ, Παρίσι, Ζυρίχη, Πίζα, Βενετία, Ανκόνα, Reggio Emilia, Μασσαλία, Foggia, Aix-en-Provence, Λυών και Λιβόρνο...

Η εταιρεία λεωφορείων Terravision έχει απευθείας συνδέσεις με Μιλάνο μόνο από μία χώρα (Ιταλία) και από μια πόλη: Vizzola Ticino

Η εταιρεία πούλμαν Hellö εξυπηρετεί Μιλάνο χωρίς στάση από 2 χώρες (Αυστρία και Ιταλία) από 4 πόλεις: Βιέννη, Γένοβα, Ίνσμπρουκ και Bolzano.

Η εταιρεία πούλμαν ALSA εξυπηρετεί Μιλάνο χωρίς στάση από 2 χώρες (Ισπανία και Γαλλία) από 11 πόλεις: Βαρκελώνη, Μασσαλία, Aix-en-Provence, Αβινιόν, Τουλούζη, Νάρμπον, Νιμ, Κάννες, Μονπελιέ, Girona και Tarbes.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines εξυπηρετεί Μιλάνο χωρίς στάση από 2 χώρες (Γαλλία και Ελβετία) από 14 πόλεις: Παρίσι, Μασσαλία, Aix-en-Provence, Λυών, Αβινιόν, Γενεύη, Ντιζόν, Γκρενόμπλ, Τουλούζη, Νάρμπον, Νιμ, Λιλ, Beziers και Chamonix-Mont-Blanc.

Πώς να φτάσετε Μιλάνο με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Μιλάνο

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Μιλάνο, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 6 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Μιλάνο.

Η SNCF είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Ιταλία και Γαλλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μιλάνο και 8 πόλεις: Τορίνο, Παρίσι, Novara, Chambery, Macon, Vercelli, Bardonecchia και Le Creusot.

Η Italo (NTV) είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Ιταλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μιλάνο και 6 πόλεις: Ρώμη, Τορίνο, Νάπολη, Μπολόνια, Φλωρεντία και Σαλέρνο.

Η Thello είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Γαλλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μιλάνο και 2 πόλεις: Παρίσι και Ντιζόν.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Trenitalia συνδέουν την πόλη του Μιλάνο από σταθμούς σε 53 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Τορίνο, Νάπολη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Σαλέρνο, Μπάρι, Κατάνια, Parma, Lamezia Terme, Πεσκάρα, Γένοβα, Modena, Piacenza, Μπρίντιζι, Πίζα, Βενετία, Παλέρμο, Ανκόνα, Reggio Emilia, Foggia, Reggio Calabria, Λιβόρνο, Βερόνα, Rimini, La Spezia, Taranto, Novara, Battipaglia και Πάδοβα, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Η Russian Railways είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 4 χώρες (Αυστρία, Πολωνία, Λευκορωσία και Μονακό) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μιλάνο και 7 πόλεις: Βιέννη, Ίνσμπρουκ, Βαρσοβία, Μινσκ, Monte Carlo, Brest και Κατοβίτσε.

Η Deutsche Bahn είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Γερμανία και Αυστρία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Μιλάνο και 3 πόλεις: Μόναχο, Ίνσμπρουκ και Rosenheim.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Μιλάνο

Ανάλογα με την προέλευσή σας, θα φτάσετε Μιλάνο σε 3 διαφορετικούς σταθμούς στην πόλη:

 • Milano Centrale, σταθμό που βρίσκεται στις 2.8 χιλιόμετρα του Μιλάνο (Κεντρική)
 • Milano Porta Garibaldi, στις 2.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Milano Rogoredo, στις 5.3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
Κύριοι προορισμοί από Μιλάνο:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)