Ταξιδεύω στο Μήλος - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Μήλος: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Αθηνα
Μήλος
Ελλάδα, Αττική
Ελλάδα, Κυκλάδες
Olympic AirAegean Speed LinesAigaion PelagosLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Αθηνα προς το Μήλος (151 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Olympic Air, Aegean Speed Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Αθηνα προς το Μήλος: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Φολέγανδρος
Μήλος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
Aegean Speed LinesANEK LinesHellenic SeawaysLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Φολέγανδρος προς το Μήλος (46 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Φολέγανδρος προς το Μήλος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Σαντορίνη
Μήλος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
ANEK LinesLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Σαντορίνη προς το Μήλος (100 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Σαντορίνη προς το Μήλος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ίος
Μήλος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
ANEK LinesLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Η υπηρεσία από Ίος προς το Μήλος (77 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Ίος προς το Μήλος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Σίκινος
Μήλος
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Κυκλάδες
ANEK LinesHellenic SeawaysLANE Sea LineZante Ferries

Η υπηρεσία από Σίκινος προς το Μήλος (62 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line ή Zante Ferries.

Το ταξίδι από Σίκινος προς το Μήλος λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Μήλος ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Μήλος

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Μήλος. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Μήλος και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Μην χάσετε τις καλές προσφορές του Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Hellenic Seaways

Η εταιρεία πορθμείων (Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Aegean Speed Lines) μπορεί να δρομολογήσει τακτικά ειδικές τιμές και άλλες ελκυστικές μειώσεις για ταξίδια Μήλος. Ως εκ τούτου, πιθανόν να επωφεληθείτε από αυτά, μην τα χάσετε.

Κάντε κράτηση της διαδρομής σας εκ των προτέρων

Ποτέ δεν είναι καλή ιδέα να περιμένετε πάρα πολύ για να κάνετε κράτηση. Οι τιμές του Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Hellenic Seaways συχνά ανεβαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Αναφέρετε στον λιμένα αναχώρησης για Μήλος τουλάχιστον 1 ώρα πριν

ΕΝΑ Αθηνα, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ίος, Σίκινος, Σέριφος ή Κίμωλος, πρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας για check-in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε τα ωράρια με το Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Aegean Speed Lines.

ένωση Μήλος ενώ πλέει τη νύχτα

Κάνοντας μια καμπίνα στο πλοίο Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Hellenic Seaways είναι μάλλον μια καλή ιδέα να φτάσετε στη μέση Μήλος και δεν πληρώνουν για τη διαμονή στον προορισμό.

Ναυτικοί σταθμοί στο Μήλος

Όταν φτάνετε Μήλος, το πλοίο θα σας προσγειώσει σε ένα από τα 2 λιμάνια της πόλης:

  • Milos, λιμένα που βρίσκεται στις 3.2 χιλιόμετρα του Μήλος
  • Milos, στις 2.9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Μήλος

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Μήλος, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 7 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Μήλος.

Τα πλοία της εταιρείας Aegean Speed Lines συνδέουν την πόλη Μήλος από 4 θύρες, Αθηνα, Φολέγανδρος, Σέριφος και Σίφνος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας ANEK Lines συνδέουν την πόλη Μήλος από 12 θύρες, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ίος, Σίκινος, Κίμωλος, Νάξος, Σύρος, Ανάφη, Ηράκλειο, Diafani, Πηγάδια και Χάλκη, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας LANE Sea Line συνδέουν την πόλη Μήλος από 6 θύρες, Αθηνα, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ίος, Σίκινος και Ανάφη, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Sea Jets συνδέουν την πόλη Μήλος από 8 θύρες, Αθηνα, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ίος, Νάξος, Μύκονος, Αμοργός και Κουφονήσια, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Aigaion Pelagos συνδέουν την πόλη Μήλος από 4 θύρες, Αθηνα, Ρόδος, Σητεία και Παρ, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Zante Ferries συνδέουν την πόλη Μήλος από 9 θύρες, Αθηνα, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ίος, Σίκινος, Σέριφος, Κίμωλος, Σίφνος και Κύθνος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways συνδέουν την πόλη Μήλος από 7 θύρες, Φολέγανδρος, Σίκινος, Σέριφος, Κίμωλος, Σύρος, Πάρος και Λαύριο, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)