Ταξιδεύω στο Κέρκυρα - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Κέρκυρα: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Μπρίντιζι
Κέρκυρα
Ιταλία, Απουλία
Ελλάδα, Ιόνια Νησιά
Endeavor LinesGrimaldi LinesAgoudimos LinesEuropean SeawaysEgnatia SeawaysRed Star Ferries

Η υπηρεσία από Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα (203 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries.

Το ταξίδι από Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ρώμη
Κέρκυρα
Ιταλία, Λάτιο
Ελλάδα, Ιόνια Νησιά
Aegean AirlinesRyanairBlu-express

Η υπηρεσία από Ρώμη προς το Κέρκυρα (675 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Aegean Airlines, Ryanair ή Blu-express.

Το ταξίδι από Ρώμη προς το Κέρκυρα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: αεροπλάνο.

  • Αποκτήστε τιμές
Βενετία
Κέρκυρα
Ιταλία, Βένετο
Ελλάδα, Ιόνια Νησιά
RyanairANEK LinesMinoan Lines

Το 896 χιλιόμετρα Βενετία Κέρκυρα το ταξίδι λειτουργεί από την Ryanair, ANEK Lines ή Minoan Lines.

αεροπλάνο ή πορθμείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Μόναχο
Κέρκυρα
Γερμανία, Βαυαρία
Ελλάδα, Ιόνια Νησιά
Aegean AirlinesLufthansa

Το 1158 χιλιόμετρα Μόναχο Κέρκυρα το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Airlines ή Lufthansa.

Το ταξίδι από Μόναχο προς το Κέρκυρα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: αεροπλάνο.

  • Αποκτήστε τιμές
Μάντσεστερ
Κέρκυρα
Ηνωμένο Βασίλειο, Αγγλία
Ελλάδα, Ιόνια Νησιά
Jet2.comRyanair

Η υπηρεσία από Μάντσεστερ προς το Κέρκυρα (2273 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Jet2.com ή Ryanair.

Το ταξίδι από Μάντσεστερ προς το Κέρκυρα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: αεροπλάνο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Κέρκυρα ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Κέρκυρα

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Κέρκυρα. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Κέρκυρα και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Δώστε προσοχή στις διαφημιστικές εκστρατείες

Είναι σύνηθες να προωθούνται οι διαφημιστικές προσφορές από την εταιρεία πορθμείων (Grimaldi Lines, Endeavor Lines ή ANEK Lines) ανάλογα με τον τύπο ταξιδιού (ταξίδι μετ 'επιστροφής], τον αριθμό των επιβατών, την περίοδο κράτησης ...

Αναφέρετε στον λιμένα αναχώρησης για Κέρκυρα τουλάχιστον 1 ώρα πριν

ΕΝΑ Μπρίντιζι, Βενετία, Μπάρι, Ηγουμενίτσα, Ζάκυνθος ή Πάτρα, πρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας για check-in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε τα ωράρια με το Grimaldi Lines, Endeavor Lines ή ANEK Lines.

Αποφύγετε τις περιόδους απασχόλησης

Πηγαίνετε στο Κέρκυρα στην υψηλή σεζόν μπορεί να είναι πολύ ακριβό, με τις τιμές να διπλασιάζονται ή και να τριπλασιάζονται σε σύγκριση με άλλες περιόδους. Η εμπειρία στο σκάφος αλλάζει επίσης όταν υπάρχει πλήθος.

Συγκρίνετε όλες τις προσφορές τιμών

Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση τιμών για μια διασταύρωση προς Κέρκυρα στο Vivanoda και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθεσιμότητες και τις τιμές της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, Minoan Lines, European Seaways, Agoudimos Lines, Ventouris Ferries, Superfast Ferries, Grimaldi Lines, Endeavor Lines ή ANEK Lines. Απλή και αποτελεσματική.

Ναυτικοί σταθμοί στο Κέρκυρα

Υπάρχει μόνο ένα τερματικό πορθμείων για να φτάσετε Κέρκυρα :

  • Kerkyra, λιμένα που βρίσκεται στις 1.5 χιλιόμετρα του Κέρκυρα

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Κέρκυρα

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Κέρκυρα, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 10 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Κέρκυρα.

Η εταιρεία Superfast Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπάρι, Ιταλία.

Η εταιρεία Ventouris Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπάρι, Ιταλία.

Η Agoudimos Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Κέρκυρα από 2 χώρες (Ιταλία και Ελλάδα) από 3 θύρες: Μπρίντιζι, Ηγουμενίτσα και Ζάκυνθος.

Η εταιρεία Minoan Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Βενετία, Ιταλία.

Η εταιρεία Red Star Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι, Ιταλία.

Η ANEK Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Κέρκυρα από 2 χώρες (Ιταλία και Ελλάδα) από 3 θύρες: Βενετία, Ηγουμενίτσα και Πάτρα.

Η εταιρεία Egnatia Seaways των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι, Ιταλία.

Η εταιρεία European Seaways των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι, Ιταλία.

Η εταιρεία Endeavor Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι, Ιταλία.

Η εταιρεία Grimaldi Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Κέρκυρα από το λιμάνι του Μπρίντιζι, Ιταλία.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)