Ταξιδεύω στο Γένοβα - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Γένοβα: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Ρώμη
Γένοβα
Ιταλία, Λάτιο
Ιταλία, Λιγουρία
AlitaliaBlue Panorama AirlinesRyanairVueling AirlinesTrenitaliaFlixBus

Η υπηρεσία από Ρώμη προς το Γένοβα (401 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Alitalia, Blue Panorama Airlines, Ryanair, Vueling Airlines, Trenitalia ή FlixBus.

Πηγαίνοντας από Ρώμη προς το Γένοβα, θα έχετε την επιλογή από 3 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Τορίνο
Γένοβα
Ιταλία, Πιεμόντε
Ιταλία, Λιγουρία
FlixBus

Η υπηρεσία από Τορίνο προς το Γένοβα (123 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την FlixBus.

Το ταξίδι από Τορίνο προς το Γένοβα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Πίζα
Γένοβα
Ιταλία, Τοσκάνη
Ιταλία, Λιγουρία
TrenitaliaFlixBus

Το 140 χιλιόμετρα Πίζα Γένοβα το ταξίδι λειτουργεί από την Trenitalia ή FlixBus.

τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές
Βενετία
Γένοβα
Ιταλία, Βένετο
Ιταλία, Λιγουρία
FlixBus

Το 291 χιλιόμετρα Βενετία Γένοβα το ταξίδι λειτουργεί από την FlixBus.

Το ταξίδι από Βενετία προς το Γένοβα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Παλέρμο
Γένοβα
Ιταλία, Σικελία
Ιταλία, Λιγουρία
VoloteaGrandi Navi VelociTrenitaliaFlixBus

Το 791 χιλιόμετρα Παλέρμο Γένοβα το ταξίδι λειτουργεί από την Volotea, Grandi Navi Veloci, Trenitalia ή FlixBus.

αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο ή λεωφορείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 4 τρόπων μεταφοράς.

 • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Γένοβα ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Γένοβα

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Γένοβα. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Γένοβα και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Αναφέρετε στον λιμένα αναχώρησης για Γένοβα τουλάχιστον 1 ώρα πριν

ΕΝΑ Παλέρμο, Όλμπια, Βαρκελώνη, Porto Torres, Τύνιδα, Ταγγέρη ή Μπαστιά, πρέπει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας για check-in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε τα ωράρια με το Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Algérie Ferries.

Εξετάστε τις προσφορές του Algérie Ferries, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione

Η εταιρεία πορθμείων (Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Algérie Ferries) μπορεί να δρομολογήσει τακτικά ειδικές τιμές και άλλες ελκυστικές μειώσεις για ταξίδια Γένοβα. Ως εκ τούτου, πιθανόν να επωφεληθείτε από αυτά, μην τα χάσετε.

Πάρτε ό, τι χρειάζεστε στο πλοίο

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διασταύρωσης δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας. Έτσι πρέπει να σκεφτείτε πότε θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι του Porto Torres, Βαρκελώνη, Όλμπια ή Παλέρμο να πάρετε ό, τι φαίνεται απαραίτητο για εσάς.

Ταξιδέψτε τη νύχτα για Γένοβα

Φτάστε νωρίς το πρωί στο Γένοβα δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη νύχτα ενός ξενοδοχείου και να ξεκουραστείτε ενώ μετακινείτε στον προορισμό σας.

Ναυτικοί σταθμοί στο Γένοβα

Όταν φτάνετε Γένοβα, το πλοίο θα σας προσγειώσει σε ένα από τα 3 λιμάνια της πόλης:

 • Ponte Assereto, λιμένα που βρίσκεται στις 1.7 χιλιόμετρα του Γένοβα
 • Ponte Andrea Doria, στις 1.6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Ponte Colombo, στις 1.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Γένοβα

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Γένοβα, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 5 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Γένοβα.

Η Tirrenia di Navigazione είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Γένοβα από 1 χώρες (Ιταλία) από 3 θύρες: Όλμπια, Porto Torres και Arbatax.

Τα πλοία της εταιρείας Grandi Navi Veloci συνδέουν την πόλη Γένοβα από 6 θύρες, Παλέρμο, Όλμπια, Βαρκελώνη, Porto Torres, Τύνιδα και Ταγγέρη, που βρίσκεται σε 4 χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Τυνησία και Μαρόκο).

Η εταιρεία CTN Tunisia Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Γένοβα από το λιμάνι του Τύνιδα, Τυνησία.

Η εταιρεία Algérie Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Γένοβα από το λιμάνι του Sakīkdah, Αλγερία.

Η Moby Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Γένοβα από 2 χώρες (Ιταλία και Γαλλία) από 3 θύρες: Όλμπια, Porto Torres και Μπαστιά.

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Γένοβα ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Γένοβα

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Γένοβα υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Συγκρίνετε όλες τις προσφορές λεωφορείων Γένοβα

Με το Vivanoda, μπορείτε να δείτε, να φιλτράρετε και να επιλέξετε όλες τις προσφορές OUIBUS, FlixBus, Hellö ή ALSA σε μία αναζήτηση. Ότι αφήνετε από Βενετία, Πίζα, Τορίνο ή Ρώμη αυτό θα σας διευκολύνει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα κριτήριά σας όσον αφορά την τιμή, τις ώρες και τη διάρκεια.

Μην καθυστερείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας Γένοβα

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Γένοβα από Ρώμη, Τορίνο, Πίζα, Βενετία, Παλέρμο, Μιλάνο ή La Spezia για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της Hellö, FlixBus ή OUIBUS. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Να είστε προσεκτικοί για τις ειδικές προσφορές του OUIBUS, FlixBus ή Hellö

Σημαντικές προσφορές και μειώσεις προσφέρονται τακτικά από τη OUIBUS, FlixBus, Hellö ή ALSA, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για μείωση του προϋπολογισμού της Γένοβα.

Η στάση του λεωφορείου στο Γένοβα

Όταν φτάσετε στο Γένοβα, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 2 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

 • Genova Principe Fanti D'italia, στάση λεωφορείου περίπου 1.6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Γένοβα
 • Genoa (P. d. Vittoria), στις 1 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Γένοβα

Για την επόμενη διαμονή σας Γένοβα, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 4 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η εταιρεία πούλμαν OUIBUS εξυπηρετεί Γένοβα χωρίς στάση από 1 χώρες (Γαλλία) από 2 πόλεις: Μασσαλία και Aix-en-Provence.

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 4 χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία) ταξίδια σε Γένοβα αμετάβλητη από 49 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Τορίνο, Πίζα, Βενετία, Παλέρμο, Μιλάνο, La Spezia, Λιβόρνο, Νάπολη, Μασσαλία, Aix-en-Provence, Viareggio, Βαρκελώνη, Βερόνα, Σαλέρνο, Agropoli, Νιμ, Grosseto, Lucca, Brescia, Alessandria, Φλωρεντία, Αβινιόν, Menton, Παρίσι, Κάννες, Μονπελιέ, Πάδοβα, Μόναχο και Perugia...

Η εταιρεία πούλμαν ALSA εξυπηρετεί Γένοβα χωρίς στάση από 2 χώρες (Γαλλία και Ισπανία) από 13 πόλεις: Μασσαλία, Aix-en-Provence, Νιμ, Αβινιόν, Κάννες, Μονπελιέ, Tarbes, Pau, Bayonne, Καρκασόν, Τουλούζη, Νάρμπον και San Sebastian.

Η εταιρεία πούλμαν Hellö εξυπηρετεί Γένοβα χωρίς στάση από 2 χώρες (Ιταλία και Αυστρία) από 5 πόλεις: Μιλάνο, Βιέννη, Ίνσμπρουκ, Bolzano και Σάλτσμπουργκ.

Πώς να φτάσετε Γένοβα με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Γένοβα

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Γένοβα, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 2 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Γένοβα.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας Trenitalia συνδέουν την πόλη του Γένοβα από σταθμούς σε 43 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Ρώμη, Πίζα, Παλέρμο, Μιλάνο, La Spezia, Λιβόρνο, Viareggio, Σαλέρνο, Κατάνια, Agropoli, Grosseto, Taormina, Maratea, Pavia, Messina, Siracusa, Cefalu, Acireale, Scalea, Ascea, Amantea, Lamezia Terme, Termini Imerese, Vibo Valentia, Battipaglia, Patti, Villa San Giovanni, Gioia Tauro, Sapri και Paola, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ιταλία).

Η Russian Railways είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 6 χώρες (Πολωνία, Αυστρία, Γαλλία, Μονακό, Λευκορωσία και Τσεχική Δημοκρατία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Γένοβα και 15 πόλεις: Βαρσοβία, Βιέννη, Ίνσμπρουκ, Menton, Monte Carlo, Μινσκ, Brest, Κατοβίτσε, Νίκαια, Linz, Breclav, Bohumin, Zebrzydowice, Orsha και Terespol.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Γένοβα

Ανάλογα με την προέλευσή σας, θα φτάσετε Γένοβα σε 2 διαφορετικούς σταθμούς στην πόλη:

 • Genova Piazza Principe + Genova sotterranea, σταθμό που βρίσκεται στις 1.6 χιλιόμετρα του Γένοβα (Κεντρική)
 • Genova Brignole, στις 1.1 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)