Ταξιδεύω στο Βενετία - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Βενετία: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Πάδοβα
Βενετία
Ιταλία, Βένετο
Ιταλία, Βένετο
TrenitaliaItalo (NTV)ÖBBFlixBus

Η υπηρεσία από Πάδοβα προς το Βενετία (36 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Πάδοβα προς το Βενετία: τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Ρώμη
Βενετία
Ιταλία, Λάτιο
Ιταλία, Βένετο
AlitaliaEasyjetTrenitaliaItalo (NTV)ÖBBFlixBus

Η υπηρεσία από Ρώμη προς το Βενετία (394 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Alitalia, Easyjet, Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Ρώμη προς το Βενετία: αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Μπολόνια
Βενετία
Ιταλία, Emilia-Romagna
Ιταλία, Βένετο
TrenitaliaItalo (NTV)ÖBBFlixBus

Το 130 χιλιόμετρα Μπολόνια Βενετία το ταξίδι λειτουργεί από την Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB ή FlixBus.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Μπολόνια προς το Βενετία: τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Φλωρεντία
Βενετία
Ιταλία, Τοσκάνη
Ιταλία, Βένετο
TrenitaliaItalo (NTV)ÖBBFlixBus

Το 204 χιλιόμετρα Φλωρεντία Βενετία το ταξίδι λειτουργεί από την Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB ή FlixBus.

Πηγαίνοντας από Φλωρεντία προς το Βενετία, θα έχετε την επιλογή από 2 τρόπους μεταφοράς: τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές
Udine
Βενετία
Ιταλία, Φριούλι-Βενετία Τζούλια
Ιταλία, Βένετο
TrenitaliaÖBBFlixBus

Το 99 χιλιόμετρα Udine Βενετία το ταξίδι λειτουργεί από την Trenitalia, ÖBB ή FlixBus.

Πηγαίνοντας από Udine προς το Βενετία, θα έχετε την επιλογή από 2 τρόπους μεταφοράς: τρένο ή λεωφορείο.

 • Αποκτήστε τιμές

Πώς να φτάσετε Βενετία με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Βενετία

Για να κλείσετε το ταξίδι σας με το τρένο Βενετία, να βρείτε τα ποσοστά και τις προσφορές των 5 σιδηροδρομικών μεταφορέων που εκτελούν δρομολόγια Βενετία.

Η Italo (NTV) είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Ιταλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Βενετία και 5 πόλεις: Πάδοβα, Ρώμη, Μπολόνια, Φλωρεντία και Νάπολη.

Η Thello είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Γαλλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Βενετία και 2 πόλεις: Παρίσι και Ντιζόν.

Η Trenitalia είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 1 χώρες (Ιταλία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Βενετία και 23 πόλεις: Πάδοβα, Ρώμη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Udine, Νάπολη, Trieste, Ferrara, Treviso, Τορίνο, Conegliano, Pordenone, Βερόνα, Μπάρι, Πεσκάρα, Μιλάνο, Ανκόνα, Chiusi, Arezzo, Rovigo, Gorizia, Monfalcone και Lecce.

Η σιδηροδρομική εταιρεία Deutsche Bahn παρέχει σιδηροδρομικές συνδέσεις προς Βενετία μόνο από το σιδηροδρομικό σταθμό Μόναχο, Γερμανία.

Η ÖBB είναι μια εταιρεία σιδηροδρόμων που παρέχει ασφάλεια από 2 χώρες (Ιταλία και Αυστρία) τακτικές γραμμές τρένων μεταξύ Βενετία και 26 πόλεις: Πάδοβα, Ρώμη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Udine, Βιέννη, Ferrara, Treviso, Villach, Conegliano, Pordenone, Klagenfurt am Worthersee, Σάλτσμπουργκ, Linz, Chiusi, Tarvisio, Attnang-Puchheim, Sankt Polten, Wels, Sankt Valentin, Amstetten, Schwarzach, Bruck An Der Mur, Wiener Neustadt, Orvieto και Leoben.

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Βενετία

Ανάλογα με την προέλευσή σας, θα φτάσετε Βενετία σε 2 διαφορετικούς σταθμούς στην πόλη:

 • Venezia Mestre, σταθμό που βρίσκεται στις 9.9 χιλιόμετρα του Βενετία (Κεντρική)
 • Venezia Santa Lucia, στις 1.6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Βενετία ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Βενετία

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Βενετία. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Βενετία και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Βρείτε εκπτώσεις στα διαβάσεις ANEK Lines, Minoan Lines ή Venezia Lines

Η εταιρεία πορθμείων (Venezia Lines, Minoan Lines ή ANEK Lines) μπορεί να δρομολογήσει τακτικά ειδικές τιμές και άλλες ελκυστικές μειώσεις για ταξίδια Βενετία. Ως εκ τούτου, πιθανόν να επωφεληθείτε από αυτά, μην τα χάσετε.

ένωση Βενετία ενώ πλέει τη νύχτα

Φτάστε νωρίς το πρωί στο Βενετία δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη νύχτα ενός ξενοδοχείου και να ξεκουραστείτε ενώ μετακινείτε στον προορισμό σας.

Αποφύγετε τις περιόδους απασχόλησης

Κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων περιόδων, οι τιμές Venezia Lines, Minoan Lines ή ANEK Lines μπορούν να πολλαπλασιαστούν κατά τρεις ή και περισσότερες. Και στο πλοίο μπορεί να αλλάξει την άνεση της κρουαζιέρας σας.

Αποφύγετε την κράτηση την τελευταία στιγμή

Ποτέ δεν είναι καλή ιδέα να περιμένετε πάρα πολύ για να κάνετε κράτηση. Οι τιμές του ANEK Lines, Minoan Lines ή Venezia Lines συχνά ανεβαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Ναυτικοί σταθμοί στο Βενετία

Υπάρχει μόνο ένα τερματικό πορθμείων για να φτάσετε Βενετία :

 • Venezia Tronchetto, λιμένα που βρίσκεται στις 2.7 χιλιόμετρα του Βενετία

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Βενετία

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Βενετία, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 4 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Βενετία.

Η Minoan Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Βενετία από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Κέρκυρα, Πάτρα και Ηγουμενίτσα.

Τα πλοία της εταιρείας Venezia Lines συνδέουν την πόλη Βενετία από 5 θύρες, Πούλα, Rovinj, Porec, Umag και Piran, που βρίσκεται σε 2 χώρες (Κροατία και Σλοβενία).

Η ANEK Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Βενετία από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Κέρκυρα, Πάτρα και Ηγουμενίτσα.

Τα πλοία της εταιρείας Atlas Kompas συνδέουν την πόλη Βενετία από 4 θύρες, Πούλα, Rovinj, Porec και Umag, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Κροατία).

Πώς να πάτε με το λεωφορείο Βενετία ;

Συμβουλές για την εξεύρεση φθηνότερου λεωφορείου Βενετία

Ακόμη και αν η μεταφορά με λεωφορείο είναι ήδη ένας οικονομικός τρόπος να φτάσετε Βενετία υπάρχει πάντα περιθώριο για ακόμη πιο μικρές οικονομίες.

Ευέλικτες ημερομηνίες: ένα πλεονέκτημα για το ταξίδι σας με λεωφορείο Βενετία

Αφήνοντας σας κάποια περιθώρια στην ημερομηνία του ταξιδιού σας Βενετία, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να βρείτε ένα καλύτερο ποσοστό με το Eurolines, FlixBus ή Hellö, ιδίως αποφεύγοντας τις περιόδους αιχμής.

Συγκρίνετε τις διαφορετικές προσφορές λεωφορείων για Βενετία

Με το Vivanoda, μπορείτε να δείτε, να φιλτράρετε και να επιλέξετε όλες τις προσφορές Eurolines, FlixBus ή Hellö σε μία αναζήτηση. Ότι αφήνετε από Φλωρεντία, Μπολόνια, Ρώμη ή Πάδοβα αυτό θα σας διευκολύνει να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στα κριτήριά σας όσον αφορά την τιμή, τις ώρες και τη διάρκεια.

Γρήγορη κράτηση λεωφορείο σας ταξίδι Βενετία

Όταν βρείτε την χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας στο Vivanoda Βενετία από Πάδοβα, Ρώμη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Udine, Βιέννη ή Νάπολη για παράδειγμα, επιλέξτε το και θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του μεταφορέα της Hellö, FlixBus ή Eurolines. Σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το εισιτήριό σας γρήγορα γιατί οι τιμές μπορούν να αυξηθούν γρήγορα!

Η στάση του λεωφορείου στο Βενετία

Όταν φτάσετε στο Βενετία, το λεωφορείο θα σας αποβάλει σε έναν από τους 4 σταθμούς λεωφορείων στην πόλη που εξυπηρετούνται από τους μεταφορείς:

 • Venezia Tronchetto Stazione, στάση λεωφορείου περίπου 2.7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Βενετία
 • Venice (Airport VCE), στις 8.1 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Mestre (Train station), στις 9.8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
 • Venice (Tronchetto), στις 2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Εταιρείες λεωφορείων να πάνε Βενετία

Για την επόμενη διαμονή σας Βενετία, μπορείτε να επιλέξετε από όχι λιγότερες από 3 εταιρείες λεωφορείων για να ταξιδέψετε στις καλύτερες συνθήκες και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Η FlixBus είναι εταιρεία λεωφορείων που λειτουργεί από 8 χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία και Σλοβακία) ταξίδια σε Βενετία αμετάβλητη από 58 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Πάδοβα, Ρώμη, Μπολόνια, Φλωρεντία, Udine, Βιέννη, Νάπολη, Trieste, Μόναχο, Ferrara, Τορίνο, Villach, Γκρατς, Βερόνα, Γένοβα, Μπάρι, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Βαρκελώνη, Πεσκάρα, Μπέργκαμο, Brescia, Μιλάνο, Ανκόνα, Λουμπλιάνα, Πούλα, Rovinj, Matera, Rimini και Στουτγάρδη...

Η εταιρεία πούλμαν Hellö εξυπηρετεί Βενετία χωρίς στάση από 5 χώρες (Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Τσεχική Δημοκρατία και Σλοβενία) από 11 πόλεις: Βιέννη, Trieste, Μόναχο, Villach, Γκρατς, Πράγα, Λουμπλιάνα, Σάλτσμπουργκ, Linz, Ίνσμπρουκ και Ceske Budejovice.

Η εταιρεία πούλμαν Eurolines εξυπηρετεί Βενετία χωρίς στάση από 1 χώρες (Γαλλία) από 4 πόλεις: Παρίσι, Ντιζόν, Γκρενόμπλ και Λυών.

Κύριοι προορισμοί από Βενετία:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)