Ταξιδεύω στο Αθηνα - Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

Αθηνα: TOP 5 από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές

Σαντορίνη
Αθηνα
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Αττική
Aegean AirlinesOlympic AirRyanairVoloteaAegean Speed LinesBlue Star FerriesHellenic SeawaysLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Το 234 χιλιόμετρα Σαντορίνη Αθηνα το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair, Volotea, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

αεροπλάνο ή πορθμείο... Έχετε την επιλογή μεταξύ 2 τρόπων μεταφοράς.

  • Αποκτήστε τιμές
Μήλος
Αθηνα
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Αττική
Olympic AirAegean Speed LinesAigaion PelagosLANE Sea LineSea JetsZante Ferries

Το 151 χιλιόμετρα Μήλος Αθηνα το ταξίδι λειτουργεί από την Olympic Air, Aegean Speed Lines, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets ή Zante Ferries.

Πηγαίνοντας από Μήλος προς το Αθηνα, θα έχετε την επιλογή από 2 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Ηράκλειο
Αθηνα
Ελλάδα, Κρήτη
Ελλάδα, Αττική
Aegean AirlinesOlympic AirBlue Star FerriesSuperfast FerriesMinoan LinesAigaion Pelagos

Η υπηρεσία από Ηράκλειο προς το Αθηνα (321 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Aegean Airlines, Olympic Air, Blue Star Ferries, Superfast Ferries, Minoan Lines ή Aigaion Pelagos.

Πηγαίνοντας από Ηράκλειο προς το Αθηνα, θα έχετε την επιλογή από 2 τρόπους μεταφοράς: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Μύκονος
Αθηνα
Ελλάδα, Κυκλάδες
Ελλάδα, Αττική
VoloteaAegean Speed LinesBlue Star FerriesHellenic SeawaysSea Jets

Η υπηρεσία από Μύκονος προς το Αθηνα (154 χιλιόμετρα απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων) λειτουργεί από την Volotea, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσο μεταφοράς για να ταξιδέψετε Μύκονος προς το Αθηνα: αεροπλάνο ή πορθμείο.

  • Αποκτήστε τιμές
Κωνσταντινούπολη
Αθηνα
Τουρκία
Ελλάδα, Αττική
Aegean AirlinesOlympic AirPegasusSingapore AirlinesTurkish Airlines

Το 563 χιλιόμετρα Κωνσταντινούπολη Αθηνα το ταξίδι λειτουργεί από την Aegean Airlines, Olympic Air, Pegasus, Singapore Airlines ή Turkish Airlines.

Το ταξίδι από Κωνσταντινούπολη προς το Αθηνα λειτουργεί μόνο με έναν τρόπο μεταφοράς: αεροπλάνο.

  • Αποκτήστε τιμές

Πώς να πάτε με το πλοίο για να Αθηνα ;

Συμβουλές για ταξίδια με το πορθμείο καλύτερα και φθηνότερα Αθηνα

Κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για να φτάσετε Αθηνα. Αυτός ο τρόπος μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, χαλαρωτικό, φθηνό ... Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας εξοικονομήσει χρήματα για το πέρασμα σας για Αθηνα και να ταξιδεύετε στις καλύτερες συνθήκες:

Μην καθυστερείτε για επιβίβαση Αθηνα

Μετά από μια συγκεκριμένη ώρα, η πρόσβαση στο πλοίο δεν είναι πλέον εγγυημένη. Βεβαιωθείτε ότι είστε παρόντες στο λιμάνι τουΣαντορίνη, Μήλος, Ηράκλειο, Μύκονος, Ρόδος, Θεσσαλονίκη ή Χανιά σε εύθετο χρόνο που ορίζει η Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Blue Star Ferries.

Θυμηθείτε να πάρετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα στο πλοίο

Κατά τη διάρκεια της διασταύρωσης, απαγορεύεται η πρόσβαση στο γκαράζ. Κατά την επιβίβαση στο Μύκονος, Ηράκλειο, Μήλος ή Σαντορίνη, προετοιμάστε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε (φάρμακα, παιχνίδια ...).

Προτιμήστε τις διανυκτερεύσεις για να πάτε Αθηνα

Κάνοντας μια καμπίνα στο πλοίο Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Blue Star Ferries είναι μάλλον μια καλή ιδέα να φτάσετε στη μέση Αθηνα και δεν πληρώνουν για τη διαμονή στον προορισμό.

Αποφύγετε την κράτηση την τελευταία στιγμή

Όπως και σε άλλα μέσα μεταφοράς, οι τιμές των διαβάσεων Aegean Speed Lines, ANEK Lines ή Blue Star Ferries τείνουν να αυξάνονται όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία αναχώρησης. Με την κράτηση νωρίς θα έχετε συνήθως τις καλύτερες τιμές και βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο.

Ναυτικοί σταθμοί στο Αθηνα

Όταν φτάνετε Αθηνα, το πλοίο θα σας προσγειώσει σε ένα από τα 3 λιμάνια της πόλης:

  • Athens Piraeus E1, λιμένα που βρίσκεται στις 9.1 χιλιόμετρα του Αθηνα
  • Athens Piraeus E6, στις 7.4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης
  • Athens Piraeus E3, στις 7.8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης

Οι εταιρείες πορθμείων να πάνε Αθηνα

Να πάτε με βάρκα στην πόλη Αθηνα, θα μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ των πλέον συμφέρουσα ναύλων 12 ναυτιλιακών εταιρειών που παρέχουν διέλευση Αθηνα.

Τα πλοία της εταιρείας Zante Ferries συνδέουν την πόλη Αθηνα από 9 θύρες, Σαντορίνη, Μήλος, Ίος, Φολέγανδρος, Σίφνος, Σέριφος, Κίμωλος, Σίκινος και Κύθνος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Aigaion Pelagos συνδέουν την πόλη Αθηνα από 8 θύρες, Μήλος, Ηράκλειο, Ρόδος, Σητεία, Ανάφη, Diafani, Χάλκη και Παρ, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η εταιρεία Minoan Lines των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Αθηνα από το λιμάνι του Ηράκλειο, Ελλάδα.

Τα πλοία της εταιρείας LANE Sea Line συνδέουν την πόλη Αθηνα από 9 θύρες, Σαντορίνη, Μήλος, Ίος, Φολέγανδρος, Κίσσαμος, Κύθηρα, Ανάφη, Σίκινος και Ρέθυμνο, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Sea Jets συνδέουν την πόλη Αθηνα από 7 θύρες, Σαντορίνη, Μήλος, Μύκονος, Φολέγανδρος, Νάξος, Τήνος και Κουφονήσια, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η εταιρεία Superfast Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Αθηνα από το λιμάνι του Ηράκλειο, Ελλάδα.

Τα πλοία της εταιρείας Aegean Speed Lines συνδέουν την πόλη Αθηνα από 12 θύρες, Σαντορίνη, Μήλος, Μύκονος, Ίος, Πάρος, Φολέγανδρος, Νάξος, Τήνος, Σίφνος, Σέριφος, Σύρος και Κίμωλος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας ANEK Lines συνδέουν την πόλη Αθηνα από 4 θύρες, Χανιά, Σητεία, Κλαδισού και Πηγάδια, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Τα πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries συνδέουν την πόλη Αθηνα από 27 θύρες, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονος, Ρόδος, Χανιά, Ίος, Πάρος, Νάξος, Κως, Τήνος, Κουφονήσια, Σύρος, Χίος, Λέρος, Αμοργός, Κάλυμνος, Πάτμος, Τήλος, Καστελόριζο, Νίσυρος, Σύμη, Λιβάδια, Leipsoi, Αστυπάλαια, Δονούσα, Σχοινούσα και Άγιος Γεώργιος, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η εταιρεία Anes Ferries των ακτοπλοϊκών μεταφορών πραγματοποιεί απευθείας δρομολόγια Αθηνα από το λιμάνι του Αίγινα, Ελλάδα.

Τα πλοία της εταιρείας Hellenic Seaways συνδέουν την πόλη Αθηνα από 27 θύρες, Σαντορίνη, Μύκονος, Θεσσαλονίκη, Ίος, Πάρος, Μυτιλήνη, Νάξος, Σίφνος, Σέριφος, Κουφονήσια, Σύρος, Καβάλα, Σάμος, Αίγινα, Σπέτσες, Λήμνος, Κεφαλονιά, Ερμιόνη, Σκάλα, Evdilos, Καρλόβασι, Μέθανα, Άγιος Κήρυκος, Γαλατάς, Ύδρα, Κώστα και Μέστα (Χίος), που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Η Lane Sea Lines είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει διασταυρώσεις χωρίς διακοπή Αθηνα από 1 χώρες (Ελλάδα) από 3 θύρες: Κίσσαμος, Κύθηρα και Αντικύθηρα.

Πώς να φτάσετε Αθηνα με τρένο;

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες να φτάσουν Αθηνα

Το τρένο ταξιδεύει προς Αθηνα λειτουργούν μόνο από μία εταιρεία σιδηροδρόμων.

Τα τρένα της σιδηροδρομικής εταιρείας TrainOSE συνδέουν την πόλη του Αθηνα από σταθμούς σε 55 πόλεις συμπεριλαμβανομένων Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Κατερίνη, Κιλκίς, Λάρισα, Κομοτηνή, Ακριτοχώριον, Ακρολιμνί, Δοϊράνη, Δομοκός, Φωτολίβος, Gallikos, Γάζορος, Hersos, Iasmos, Inoi, Καλλινδία, Καλοχώρι, Καστανουσα, Kirki, Λευκοθέα, Λεβαδεία, Λιανοκλάδι, Λιβάδια Κερκίνη, Livera, Μανδράκι και Mesti, που βρίσκεται σε 1 χώρες (Ελλάδα).

Οι κύριοι σταθμοί εξυπηρετούνται Αθηνα

Η πόλη του Αθηνα εξυπηρετείται μόνο από έναν σταθμό:

  • Athens / Αθήνα, σταθμό που βρίσκεται στις 1.5 χιλιόμετρα του Αθηνα (Κεντρική)
Κύριοι προορισμοί από Αθηνα:
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)