Σαντορίνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σαντορίνη στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σαντορίνη για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σαντορίνη για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σαντορίνη προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σαντορίνη προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σαντορίνη Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σαντορίνη προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σαντορίνη προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
82 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σαντορίνη προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σαντορίνη προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Σαντορίνη στο Πάρος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Σαντορίνη Πάρος με τη Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets στο Σαντορίνη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πάρος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Σαντορίνη-Πάρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Πάρος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σαντορίνη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σαντορίνη:

Santorini
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Σαντορίνη Πάρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Σαντορίνη-Πάρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Blue Star Ferries Σαντορίνη Πάρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Σαντορίνη-Πάρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάρος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Σαντορίνη Πάρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σαντορίνη-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάρος από το Σαντορίνη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
2 ώρες 10 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σαντορίνη για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 82 km μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος: ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σαντορίνη Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σαντορίνη και Πάρος, θα διανύσετε 82 km.

Η εμπειρία σας από το Σαντορίνη προς το Πάρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Σαντορίνη στο Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Σαντορίνη έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Σαντορίνη και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Σαντορίνη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σαντορίνη Πάρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Σαντορίνη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σαντορίνη - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σαντορίνη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Διασχίζοντας το Σαντορίνη προς το Πάρος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Πάρος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Σαντορίνη στο Πάρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάρος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης