Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μύκονος με πλοίο
Μύκονος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Μύκονος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Μύκονος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Μύκονος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Μύκονος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Μύκονος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Μύκονος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Μύκονος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Μύκονος

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
43 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάρος Μύκονος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάρος για Μύκονος, θα βρείτε εισιτήρια από 36 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 167 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάρος προς Μύκονος είναι 85 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάρος για το Μύκονος είναι 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Μύκονος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μύκονος σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 08:10. Το τελευταίο πλοίο για το Μύκονος αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάρος προς το Μύκονος
85 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάρος Μύκονος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
36 € - 167 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάρος Μύκονος
57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
08:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
18:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Μύκονος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Μύκονος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μύκονος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Μύκονος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Μύκονος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Πάρος Μύκονος με τη Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πάρος στο Μύκονος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μύκονος.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πάρος στο Μύκονος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μύκονος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μύκονος

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mykonos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Μύκονος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Μύκονος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Πάρος Μύκονος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πάρος και Μύκονος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Πάρος Μύκονος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πάρος και Μύκονος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Μύκονος από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Μύκονος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 43 km μεταξύ Πάρος και Μύκονος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Μύκονος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πάρος και Μύκονος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Μύκονος: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Μύκονος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Μύκονος, θα διανύσετε 43 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάρος προς το Μύκονος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 36 € για τη χαμηλότερη, έως 167 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 85 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάρος στις 08:10 με προορισμό το Μύκονος.

Το τελευταίο πλοίο για Μύκονος αναχωρεί από το Πάρος συνήθως στις 17:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάρος προς το Μύκονος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πάρος στο Μύκονος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Μύκονος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways και Sea Jets. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Μύκονος.

Αναχώρηση από το Πάρος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Μύκονος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάρος - Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Πάρος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πάρος και Μύκονος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Μύκονος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μύκονος:

  • Το λιμάνι του Μύκονος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μύκονος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μύκονος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μύκονος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μύκονος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μύκονος έχουν αρχίσει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης