Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με πλοίο
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Κως με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Κως? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Κως είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Κως μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Κως όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways ή Minoan Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Κως που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Κως, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Κως

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
191 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Κως;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Κως μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κως. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Κως είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Πάρος-Κως, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Blue Star Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Κως νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Πάρος στο Κως με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κως για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Πάρος στο Κως, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Κως;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Κως με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πάρος Κως
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Κως καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Κως και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Κως. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κως;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν για το Κως από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κως

Τα πλοία της Blue Star Ferries φτάνουν στο Κως από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάρος προς Κως
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Κως: Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Κως, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Κως, θα διανύσετε 191 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Πάρος στο Κως;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πάρος στο Κως, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Κως, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Blue Star Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Hellenic Seaways και Minoan Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Κως.

Αναχώρηση από το Πάρος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Κως, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάρος - Κως / Πηγαίνετε στο γκισέ της Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πάρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κως / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πάρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πάρος και Κως

Στο πλοίο της Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Κως

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κως:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κως / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κως.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Κως.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κως είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κως είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κως αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης