Προτεινόμενη διαδρομή
Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
195 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways για τα 195 km μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ηράκλειο τόσο γρήγορα!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways στο Πάρος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Πάρος στο Ηράκλειο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Πάρος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Ηράκλειο, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάρος προς Ηράκλειο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Πάρος Ηράκλειο
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Ηράκλειο καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
ANEK Lines Πάρος Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πάρος-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Hellenic Seaways Πάρος Ηράκλειο
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 195 km μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, ANEK Lines και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο: Blue Star Ferries, ANEK Lines και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο, θα διανύσετε 195 km.

Η εμπειρία σας από το Πάρος προς το Ηράκλειο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines ή Blue Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πάρος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Ηράκλειο, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Πάρος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάρος - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Πάρος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πάρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Blue Star Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Πάρος και Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Blue Star Ferries, ANEK Lines ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ηράκλειο. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ηράκλειο από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ηράκλειο είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης