Πάρος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίος με πλοίο
Ίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάρος στο Ίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάρος για Ίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάρος για το Ίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάρος προς το Ίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάρος προς το Ίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάρος Ίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάρος προς Ίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάρος προς Ίος

Λιμάνι αναχώρησης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
41 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάρος Ίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάρος για Ίος, θα βρείτε εισιτήρια από 10 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 206 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάρος προς Ίος είναι 83 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάρος για το Ίος είναι 1 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Ίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίος σε 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 11:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ίος αναχωρεί από το λιμάνι του Πάρος στις 23:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάρος προς το Ίος
83 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάρος Ίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
10 € - 206 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάρος Ίος
1 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίος
11:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ίος
23:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίος
00:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ίος
18:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάρος προς το Ίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάρος προς το Ίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάρος προς το Ίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets στο Πάρος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ίος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Πάρος στο Ίος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Πάρος-Ίος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ίος.

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάρος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάρος

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάρος:

Paros
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίος

Τα πλοία της Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ios
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάρος και Ίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Πάρος Ίος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Πάρος-Ίος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Πάρος και Ίος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Blue Star Ferries Πάρος Ίος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Πάρος-Ίος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Πάρος και Ίος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες 10 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Πάρος Ίος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Πάρος και Ίος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Πάρος Ίος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάρος-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Πάρος και Ίος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την ημέρα για Ίος από το Πάρος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
55 λεπτά
2 διασταυρώσεις την ημέρα

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάρος για το Ίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 41 km μεταξύ Πάρος και Ίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάρος και Ίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πάρος και Ίος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάρος και Ίος: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάρος Ίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάρος και Ίος, θα διανύσετε 41 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάρος προς το Ίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 10 € για τη χαμηλότερη, έως 206 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 83 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάρος στις 11:30 με προορισμό το Ίος.

Το τελευταίο πλοίο για Ίος αναχωρεί από το Πάρος συνήθως στις 23:05.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάρος προς το Ίος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Πάρος στο Ίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Πάρος έως την αποβίβαση στο Ίος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάρος και το Ίος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Πάρος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Πάρος Ίος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Πάρος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάρος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Πάρος - Ίος / Στο Πάρος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Πάρος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πάρος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.
Διασχίζοντας το Πάρος προς το Ίος: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ίος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ίος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάρος στο Ίος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ίος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ίος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίος σας περιμένει!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης