Νάξος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Νάξος στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Νάξος για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Νάξος για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Νάξος προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Νάξος προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Νάξος Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Νάξος προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Νάξος προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
20 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Νάξος Πάρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Νάξος για Πάρος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 214 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Νάξος προς Πάρος είναι 77 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Νάξος για το Πάρος είναι 51 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Πάρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάρος σε 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Πάρος αναχωρεί από το λιμάνι του Νάξος στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Νάξος προς το Πάρος
77 €
Εύρος τιμών των πλοίων Νάξος Πάρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 214 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Νάξος Πάρος
51 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάρος
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάρος
10:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάρος
19:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Νάξος προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Νάξος προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Νάξος προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Νάξος στο Πάρος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Πάρος.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Νάξος Πάρος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Νάξος στο Πάρος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Νάξος Πάρος με τη Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Νάξος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Νάξος

Τα πλοία της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Νάξος:

Naxos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Νάξος και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Νάξος Πάρος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Νάξος-Πάρος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Νάξος και Πάρος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάρος από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Sea Jets Νάξος Πάρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Νάξος και Πάρος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Πάρος από το Νάξος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
ANEK Lines Νάξος Πάρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Νάξος-Πάρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Νάξος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Aegean Speed Lines Νάξος Πάρος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Νάξος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
Hellenic Seaways Νάξος Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Νάξος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Νάξος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Νάξος για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 20 km μεταξύ Νάξος και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Νάξος και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Νάξος και Πάρος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Νάξος και Πάρος: Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Νάξος Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Νάξος και Πάρος, θα διανύσετε 20 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Νάξος προς το Πάρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 214 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 77 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Νάξος στις 09:30 με προορισμό το Πάρος.

Το τελευταίο πλοίο για Πάρος αναχωρεί από το Νάξος συνήθως στις 18:30.

Η εμπειρία σας από το Νάξος προς το Πάρος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Νάξος στο Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Νάξος έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Νάξος και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Νάξος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Νάξος Πάρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Νάξος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Νάξος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Νάξος - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Νάξος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Στον τερματικό σταθμό του Νάξος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.
Επιβίβαση στο πλοίο από το Νάξος προς το Πάρος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Νάξος στο Πάρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης